Sant Esteve Sesrovires

Notícia

Passejant per Sant Esteve Sesrovires

Aquests dies passejant per Sant Esteve, hem parlat amb els veïns i veïnes del poble i de les urbanitzacions Pou del Merli, Can Amat, Masia Bach, Vallserrat, Can Prats i la Coma.

Algunes de les persones deien “Si... Ara tots passegeu i sou visibles, fent promeses i dient que ho arreglareu tot, però la realitat és que tot queda per fer, desapareixeu, i fins d’aquí quatre anys!”.

Podríem parlar del Fòrum, dels horts urbans, dels carrers, de les urbanitzacions, dels polígons, del CAP, del nou pavelló, de la comunicació, del transport, dels serveis socials, dels joves, dels grans i dels no tant grans, .............................

La Carme i l’equip d’Esquerra Republicana ens presentem per demostrar que el nostre compromís és treballar. Treballar per totes les propostes que fem en el nostre programa. Treballar amb un equip amb ganes i preparat per donar resposta, en tots els àmbits que Sant Esteve necessita millorar. Acompanyant i consultant, a totes les persones i entitats, per estar atents a les necessitats i noves mancances que es puguin generar.

#TotperSantEsteve, Us assegura que estarà atenta ara i la resta dels quatre anys.
@ercsantestevesesrovires
#municipals2019


Lluís Canals. Candidat per Esquerra Republicana de Sant Esteve Sesrovires