Sant Esteve Sesrovires

Notícia

EL PACTE DE LA VERGONYA

El nomenament del cap del PSC com alcalde de Sant Esteve avui sols és un pas més en aquest vodevils que fa anys que marca el dia a dia del nostre municipi.

Avui a Sant Esteve hem viscut l’escenificació del pacte de la vergonya. Un pacte per tapar irregularitats i il·legalitats. Un pacte que amaga mentires, suplantacions, males gestions, però per sobre de tot, amaga la supèrbia d’alguns que es creuen els amos del poble i la seva creença de que poden seguir manipulant la vida de tots els seus veïns i veïnes. ... Un pacte al que alguns partits del nostre municipi, hi han donat suport, assumint i fent seves totes aquestes irregularitats. Avui aquest pacte d’investidura, del qual en pocs dies assistirem a la seva conversió en pacte de govern, evidència que els seus membres tenen molt a callar i a amagar.

Durant anys hem assistit a dures critiques, acusacions, denuncies i judicis entre tots els que avui s’han promès lleialtat. Durant anys hem vist com les “malifetes” d’un primer alcalde eren tapades per un segon alcalde sense ser denunciades, ni investigades. Durant anys les veïnes i els veïns de Sant Esteve n’hem patit les conseqüències veient com els nostres impostos marxen per pagar indemnitzacions, crèdits, deutes i més deutes, enlloc de dedicar-los al manteniment i millora del nostre poble.

Esquerra Republicana tenim clar que ara mateix podríem tenir l’alcaldia, però a Esquerra tenim principis i les mans netes. Mai farem govern amb aquells que no son clars, legals, transparents i que menteixen sense fre.
Avui Esquerra Republicana no ha perdut el govern del nostre municipi. Avui no ha perdut l’alcaldia la nostra candidata. Avui hi perdem tots els sesrovirencs i sesrovirenques per què tenim per davant quatre anys més de negre foscor, de mentires, nul·la transparència i irregularitats.  

Des d’Esquerra Republicana manifestem públicament el nostre ferm compromís de seguir treballant per Sant Esteve Sesrovires i pels seus veïns i veïnes. I des d’ara mateix iniciem una oposició que serà fermà i contundent en la defensa dels interessos dels sesrovirencs i sesrovirenques i del nostre poble.
 
 
 
Sant Esteve Sesrovires, 15 de juny de 2019