Sant Esteve Sesrovires

Documents

ERC SANT ESTEVE SESROVIRES PRESENTA LA CANDIDATURA A L’AJUNTAMENT 2015
Una setantena de persones han assistit a la presentació de la candidatura d’Esquerra Republicana de Sant Esteve Sesrovires a les properes eleccions municipals, aquest diumenge a  les 13h al Casino de la vila. A l’acte, on candidata Carme Rallo ha presentat la candidatura i les prioritats d’ERC al municipi, s’ha comptat amb l’assistència i parlament de la Vicepresidenta Primera del Parlament, Anna Simó, i un per un tots els membres de la llista hi han intervingut.
 
CARME RALLO: “La situació actual de Sant Esteve és insostenible, hem passat de ser un dels pobles més rics de Catalunya a ser un dels més endeutats gràcies a la mala gestió i les nefastes inversions faraòniques dels governs municipals que fins ara hem tingut. Per aquest motiu, més que mai, Sant Esteve necessita un canvi, una nova manera de fer.  El nostre objectiu per Sant Esteve és una nova política fonamentada en el valor republicà d’igualtat, en la gestió oberta i participativa de la ciutadania i en implementar mesures en favor de la transparència, volem un Ajuntament amb parets de vidre. El Nou País comença a casa nostra, al nostre ajuntament i per tant el primer canvi important són les eleccions del 24 de maig. Fem un nou Sant Esteve!”
 
ANNA SIMÓ: “Cal girar com un mitjó Sant Esteve i la mala gestió municipal. Un deute per habitant de 4000 euros d’euros es pot revertir amb una bona gestió i molta participació i retiment de comptes. Ho ha pogut fer Esquerra a Moià, ho farem aquí.”