Sant Esteve Sesrovires

Notícia

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Glòria Beckers, en primera persona

Soc de l'equip d'esquerra perquè?
 
Perquè tinc clar el que vull per a Sant Esteve Sesrovires. Un Sant Esteve poc o gens endeutat, bona gestió, unes millors instal·lacions, net, cuidat, segur i amb el millor benestar dels sesrovirencs i sesrovirenques. Per tot això, l'equip d'esquerra em dóna tota la confiança per poder-ho aconseguir.  En aquest equip, he trobat un grup de persones increïbles que volen i tenen els mateixos objectius pel poble i pel país que jo. Em sento identificada amb les maneres de fer, de treballar  i d’entendre la política municipal. Són propers amb la gent i vinculats amb el que es fa i passa al municipi. Orgullosa de formar part d'un equip de persones implicades i compromeses amb Sant Esteve Sesrovires. Dels meus 10 anys d'experiència en la política municipal de Sant Esteve, puc aportar el meu granet de sorra en el treball de tot l’equip, per poder aconseguir capgirar la situació penosa del nostre ajuntament. He tingut clar que volia formar part de l'equip que farà un Nou Sant Esteve i serà indispensable per arribar a la nova república catalana!
 
 
 
Esquerra al govern municipal és garantia de?
Garantia de seriositat, responsabilitat, bona gestió, compromís amb el poble i amb el país. Com s'ha demostrat i continuarà demostrant, ERC Sant Esteve té la possibilitat de revertir la situació de nefasta gestió durant molts anys en el nostre Ajuntament. Poder sortir de les males praxis que ens han acostumat les alcaldies socialistes i que ens han dut a la deixadesa i endeutament del poble. Aconseguir des del nostre Ajuntament anar cap a la construcció de la república catalana amb democràcia i llibertat.
 
 
 
La Carme Rallo com alcaldessa representa?
 
Ser la primera dona alcaldessa de Sant Esteve Sesrovires, demostrant coratge i fermesa. Sempre implicada i compromesa amb Sant Esteve que es mostra incansable amb el seu esforç, treball i propera amb els sesrovirencs i sesrovirenques. Representa el seny i els valors per poder anar millorant la situació actual del nostre poble i, amb el seu lideratge, podem arribar a dur a terme els objectius que ens plantegem.