Sant Esteve Sesrovires

Notícia

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Caterina Domènech, en primera persona

Dono suport a esquerra perquè... Sóc de l’equip d’esquerra perquè ara mateix és l’únic partit que pot fer més feina a nivell municipal i a nivell internacional. És un partit que ha demostrat i demostra cada dia, integritat en tot el que fa. A esquerra treballem incansablement, sempre buscant la forma de fer millor les coses, de perfeccionar-les; donant prioritat a l’important, resolent l’urgent i posant energies i treball en el que és necessari. Estem sense pares des de fa un any i, això, és nota. Tenim paciència i treballem cada dia amb determinació, força moral i constància. En el seu moment vaig creure que era necessari sumar pel país, sumar pel veïnat, sumar per la humanitat i posar el meu gra de sorra en el meu dia a dia de forma activa. Segueixo pensant que és necessari sumar per al dia a dia del teu entorn i aportar una mica de la meva persona en una tasca tant important com és el manteniment d’un poble com el nostre.
 
Esquerra al govern municipal és garantia de... Efectivitat. Un partit polític que garanteix que es treballarà pel poble, que amortitzarà el deute que el PSC i Carbonell & CO es van esmerar tant fortament en crear. Per garantir la continuïtat i la millora constant del poble, per, a poc a poc, veure precipitar els fets i no les paraules. És garantia de fermesa en els processos i de confiança. Puc garantir que amb Esquerra al govern de Sant Esteve, els avanços en positiu i el treball pel poble, estan garantits.
 
 
La Carme Rallo com a alcaldessa representa... Una assegurança de que les coses es faran bé. Una persona humil en el seu fons que s’esforça per fer una feina polida. Garantia de pas ferm i constant. Garantia de feina ben feta.