Sant Esteve Sesrovires

Notícia

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Salvador Ballester, en primera persona

Soc de l’equip d’ERC des de sempre, des de que recordo parlar de república al meu avi. La militància va començar fa pocs anys, gràcies a la Carme, a qui feia anys que coneixia i qui em va animar per formar part del projecte d’Esquerra i col·laborar per millorar la política al nostre poble, ja que des de la meva arribada al poble l’ any 2.000 anava cada vegada pitjor i, fruit dels esforços, a les últimes eleccions municipals vam aconseguir entrar a l`alcaldia de Sant Esteve.
 
Esquerra al govern municipal som la garantia de… Primer de tot les ganes de treballar pel poble i els seus veïns, de manera que les coses que es facin a l’ ajuntament per part d’Esquerra siguin transparents i sense cap interès que no sigui el del bé comú. Aplicar polítiques Republicanes, escoltar les necessitats dels veïns i, sobre tot, sanejar el consistori del gran deute que suporta per la gestió dels anteriors governs.
 
La Carme Rallo com a Alcaldessa representa la ideologia d´Esquerra pel que fa a valors republicans, com la responsabilitat, la democràcia, la igualtat, l’equitat i la solidaritat. Com a persona és ferma i implicada amb la seva feina, amb una gran capacitat de treball i lluita pels objectius que es marca. És entusiasta, i això fa que la gent que l’envolta estigui convençuda que es pot aconseguir allò que es proposi. És la persona capaç de portar Sant Esteve, una altra vegada, a ser un gran poble.