Sant Esteve Sesrovires

Totes les opinions

Lluís Canals, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Sóc de l’equip d’ERC perquè en l’equip d’ERC he trobat les persones amb les que podrem treballar per reconduir la situació en la que es troba Sant Esteve Sesrovires. Com a sesrovirenc que de sempre has participat en les entitats i activitats de Sant Esteve i et trobes en el moment actual, que veus el moment tant baix de les nostres entitats i la falta de motivació, et preguntes què pots fer per ajudar a reconduir aquesta situació.

Jordi Rubinart, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Dono suport a Esquerra perquè aspiro a viure en una República Catalana de persones lliures, on prevalgui la solidaritat i el respecte al planeta per sobre dels interessos econòmics, sovint d’una minoria. Homes i dones responsables dels propis actes i crítics amb els seus representants. Esquerra al govern municipal es la garantia d'una gestió acurada dels recursos del poble, sempre orientada a les necessitats de la ciutadania, respectuosa amb l’entorn natural i lliure de les interferències electoralistes que ens han hipotecat greument el futur.

Anna Falguera, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Soc de l'equip d'Esquerra perquè comparteixo els mateixos objectius i vull aportar i col·laborar en aquest projecte comú. Esquerra al govern municipal és la garantia de canvi i de millora; justament el que necessita el nostre municipi. La Carme com a alcaldessa representa la possibilitat de la recuperació i l'evolució de Sant Esteve, amb un govern coherent i transparent que treballi per als veïns i veïnes del poble.

Salva Boltà, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Soc de l’equip d’Esquerra perquè em preocupa la deriva en la que fa temps es troba el poble on visc i vaig néixer. Recordo que fa uns anys, l’Alcalde va dir, amb raó, que érem el Pedralbes de Martorell. En aquests moments, qualsevol poble del nostre entorn, pot ser perfectament el Pedralbes de Sant Esteve.  Esquerra al govern municipal és la garantia d’intentar revertir la situació.

Jordi Reguant, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Dono suport a Esquerra perquè és el partit polític que jo milito. Soc de l’equip d’Esquerra perquè és un partit polític que en 87 anys d’història no hi ha cap corrupte i perquè crec aferrissadament que sempre, i dic sempre, hem complert o intentat complir el programa electoral. I, per acabar, perquè tota la meva família ha lluitat a mort per la República i com a republicans.   Esquerra al govern municipal és la garantia de moltes coses: de llibertat, de democràcia, de progrés, de futur, de millorar, d'amor, de proximitat, de país, de fer fora injustícies i, molt important, de fora als inútils de l’ajuntament.

Glòria Beckers, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Soc de l'equip d'esquerra perquè?   Perquè tinc clar el que vull per a Sant Esteve Sesrovires. Un Sant Esteve poc o gens endeutat, bona gestió, unes millors instal·lacions, net, cuidat, segur i amb el millor benestar dels sesrovirencs i sesrovirenques. Per tot això, l'equip d'esquerra em dóna tota la confiança per poder-ho aconseguir.  En aquest equip, he trobat un grup de persones increïbles que volen i tenen els mateixos objectius pel poble i pel país que jo.

Enric Vallés, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Dono suport a Esquerra perquè aconseguirà que Catalunya sigui una república independent.   Esquerra al govern municipal és la garantia de transparència , honorabilitat i millora per Catalunya i els catalans.   La Carme Rallo com a alcaldessa representa la força que ha d'aconseguir per governar cap a la independència de Catalunya.

Núria Pradas, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

  Sóc de l’equip d’Esquerra perquè penso i somio un futur millor per als meus fills i els meus néts.    Esquerra al govern municipal és la garantia d’avançar cap a la república.    La Carme Rallo com a alcaldessa representa la transparència en la gestió municipal i el transitar cap a un ajuntament realment democràtic. 

Salvador Ballester, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Soc de l’equip d’ERC des de sempre, des de que recordo parlar de república al meu avi. La militància va començar fa pocs anys, gràcies a la Carme, a qui feia anys que coneixia i qui em va animar per formar part del projecte d’Esquerra i col·laborar per millorar la política al nostre poble, ja que des de la meva arribada al poble l’ any 2.000 anava cada vegada pitjor i, fruit dels esforços, a les últimes eleccions municipals vam aconseguir entrar a l`alcaldia de Sant Esteve.