Sant Esteve Sesrovires

Totes les opinions

Neus Gasol, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Dono suport a Esquerra perquè representa la meva ideologia política. Esquerra al govern municipal és la garantia de transparència i efectivitat. La Carme Rallo com alcaldessa representa la millor candidata per dur a terme la tasca de l'alcladia  

Tirso Vargas, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

  Soc de l’equip d’Esquerra perquè, en els darrers anys, són el partit més seriós i el que m’inspira més confiança per al meu país i pel meu poble.  Esquerra al govern municipal és la garantia de transaparència i compromís per fer les coses ben fetes i amb coherència. En dos anys de govern municipal va solventat molts deutes que arrossegaven feia anys per la mala gestió dels governs anteriors.

Silvia Lumeras, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Soc de l’equip d’ERC perquè... Desprès de viure més de 25 anys a Sant Esteve, he pogut constatar que, en aquest temps, el nostre poble, tot i que ha crescut, ha anat perden dinamisme cultural, social i comercial. Crec firmament que cal fer un tomb en l’enfoc de les polítiques actuals i, la meva opció, sempre ha estat d’esquerres.   Esquerra al govern municipal som la garantia de... Esquerra ja ha demostrar que hi ha una forma diferent d’afrontar els problemes de Sant Esteve i de solucionar-los.

Javier López, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Sóc de l’equip d’Esquerra  perquè crec que a hores d’ara és el partit que més seny ha posat en la gestió del nostre ajuntament, amb una visió clara i un objectiu assolible, essent realista i governant per a tots, no només per a uns determinats “clients”.  Hem estat acostumats, fins a aquesta legislatura, a una gestió basada en la disbauxa i en el malbaratament dels recursos, i Esquerra ha demostrat que un altre tipus de gestió és possible.

Caterina Domènech, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Dono suport a esquerra perquè... Sóc de l’equip d’esquerra perquè ara mateix és l’únic partit que pot fer més feina a nivell municipal i a nivell internacional. És un partit que ha demostrat i demostra cada dia, integritat en tot el que fa. A esquerra treballem incansablement, sempre buscant la forma de fer millor les coses, de perfeccionar-les; donant prioritat a l’important, resolent l’urgent i posant energies i treball en el que és necessari.

Tony González, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Dono suport a Esquerra perquè tinc la garantia que és l’únic partit que des de que tinc ús de raó l’he vist lluitar per la llibertat de Catalunya.   Esquerra al govern municipal és la via per fer un poble millor, lluny dels tripijocs que actualment s’amunteguen al Consistori.   La Carme Rallo com a alcaldessa REPRESENTA, si se’m permet la paraula i amb el recolzament de la gent de Sanes, un punt d’inflexió i la fí en la trajectòria kamikaze del actual Alcalde.

Serafina Poch, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Dono suport a Esquerra perquè milito en aquest partit.  Perquè em sembla un partit que pot portar Catalunya a aconseguir el seu ple desenvolupament, com a nació. En soc militant. Esquerra al govern municipal és garantia de progres, de lluitar contra les injustícies, de disminuir el deute que han acumulat els governs anteriors, com  ja va demostrar en el govern anterior la Carme. Es prioritari, a més de promoure el benestar  dels convilatans, tal com es va demostrar en el govern  anterior  d´ERC.

Toni Campos, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Soc de l´equip d'Esquerra Vaig acostar-me a la secció local d'Esquerra per ajudar. Vaig començar a assistir a les reunions de la secció local. Fins aquell moment no vaig sentir la necessitat de estar dintre de cap associació ni partit polític però passat 1 d'octubre  vaig demanar l’ingrés a Esquerra secció local, sempre he sigut votant de Esquerra, i republicà convençut.   Esquerra al govern municipal es garantia d'un govern amb garanties de compromís.

Susana Baldajos, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Dono suport a Esquerra de Sant Esteve perquè...  És el partit republicà e independentista de  referència, com diríem, el de tota la vida... i des de Sant Esteve, fomenten i defensen l’esperit republicà treballant per a créixer com a poble.   Esquerra al govern municipal es la garantia de... De dedicació, amb coherència, per a les necessitats dels veïns/es, potser inclús aplicant a vegades mesures poc populistes.