Sant Esteve Sesrovires

Totes les opinions

Gabriel Guardiola, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Dono suport a Esquerra perquè es pugui realitzar  el canvi positiu que necessita el nostre poble. Sóc de l’equip d’Esquerra perquè formo part de la necessitat de canvi al nostre poble, fet des del poble cap al poble i pel poble, per un equip humà compromès i actiu a la nostra vila. Esquerra al govern municipal és la garantia de progrés d´esquerres de veritat; republicana, feminista, sobirana, en definitiva, de canvi real a Sant Esteve Sesrovires La Carme Rallo com a alcaldessa representa la sobirania popular, el respecte als Sesrovirencs i Sesrovirenques, i el bon canvi que caracteritza a Esquerra Republicana.

Elara Llimona, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Dono suport a Esquerra perquè... lluita per una justícia social, amb una educació culta, crítica i creativa a través d’un govern obert, ètic i participatiu. Un partit que lluita contra la corrupció i promou la interculturalitat i la igualtat d’oportunitats per a tots els infants i adolescents. Esquerra al govern municipal és la garantia de... D’una educació de qualitat i amb igualtat d’oportunitats, fomentant la participació del jovent i recuperant el control en la gestió dels serveis municipals.

Joan Mercader, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Dono suport a Esquerra perquè crec en els ideals que l’Esquerra defensa, i no solament i crec, si no què els defensaré fins on faci falta. Esquerra al govern municipal es la garantia d'una gestió honesta fins al moll de l’os, professional com ningú hi ha hagut i propera amb les persones i famílies del municipi. La Carme Rallo com alcaldessa representa la defensa de les persones i famílies del municipi en front dels abusos, mentides i males praxis emprades per d’altres, ens dona tota la confiança del saber fer professional i posa ben palesa la honestedat de l’Esquerra.

Susana Osma, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Soc de l’equip d’Esquerra perquè la meva família és de tradició republicana i he viscut sempre amb els seus valors desde ben petita. Conscient del moment tan difícil que estem patint, considero molt necessària la implicació de tots plegats per fer possible la República, eina imprescindible per millorar la qualitat democràtica del nostre país i generar noves oportunitats per a tothom.   Jo puc aportar col·laboració, treball i perseverança.

David Sànchez, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Soc de l’equip d’esquerra Vaig decidir formar part de l’equip d’esquerra arran del que va passar l’1 octubre de 2017,  implicant-me i treballant pels objectius comuns d’ERC. En començar a assistir a les assemblees de la secció local  em van anar informant de la situació actual del nostre municipi i de la mala gestió econòmica de l’actual equip de govern.  Tant a nivell personal com laboral puc dedicar temps i esforços  a contribuir a fer una millor política econòmica i social i així aconseguir un poble mes just i solidari.

Sonia de la Torre, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Dono suport a ERC perquè... la seva ideologia, la seva manera de fer les coses, la seva transparència, i els seus plans de futur pel meu poble i el meu país, es el que jo també vull.  Esquerra al govern municipal som la garantia de...  seguretat, honestedat, transparència, futur, progres, en resum garantia de feina ben feta.  La Carme Rallo com a alcaldessa representa... el nostre poble en tots els sentits.

Maribel Mercader, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Soc de l’equip d’ERC perquè... Jo havia viscut sempre a BCN. L’any 2004 vaig arribar a Sant Esteve. Viure en un municipi de 7.700 habitants, amb nens petits, em va fer implicar en les entitats del poble: més fàcil conèixer la gent i integrar-nos ràpidament. L’Adrià va veure que m’acostava als actes d’ERC i em va dir si volia formar part de la Secció Local d’ERC. No li va costar gaire convèncer-me! Jo puc aportar.

Adrià Companys, en primera persona

CONEIX-NOS. SOM UN EQUIP!

Soc de l’equip d’Esquerra perquè... Milito a Esquerra des del 2002. De fet, crec que sempre he estat d’Esquerra. He estat lligat al mon associatiu i la política municipal sovint va de la ma. Ser d’Esquerra a Sant Esteve és defensar i posar en pràctica els valors republicans, vetllant al costat de les entitats, associacions i organitzacions cíviques del poble.   Jo puc aportar... Puc aportar experiència, tan professional com política al govern municipal.