Sant Esteve Sesrovires

Qui som

 
Benvinguts a la web de la Secció Local d’Esquerra de Sant Esteve Sesrovires

El nostre objectiu amb aquesta web és fer-vos arribar informació respecte de la feina que estem duent a terme al nostre poble Sant Esteve Sesrovires, a la nostra comarca i al nostre país a través de les notícies d’actualitat, dels comunicats de premsa, de les mocions, dels articles, de l’agenda amb les activitats, de la revista La Guitza... Al mateix temps esperem rebre un feedback a tota aquesta informació i us demanem ens feu arribar els vostres comentaris, consultes, suggeriments i inquietuds.

Som catalans, independentistes, d’esquerres i republicans. Defensem la nostra gent, la nostra terra, la nostra llengua i la nostra cultura, volem un Estat propi, un país per tothom... però per davant de tot som Sesrovirencs i tenim la voluntat de treballar per Sant Esteve i per a tots vosaltres: Catalunya comença al nostre poble!

A tots els que compartiu aquestes inquietuds, us animem a col·laborar amb la Secció Local posant-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu (santestevesesrovires@esquerra.org) o de les xarxes de facebook o twitter.

Visca Sant Esteve Sesrovires i visca Catalunya lliure!

 
Esquerra Republicana de Sant Esteve Sesrovires


 
Imatge