Sant Feliu de Llobregat

Notícia

Esquerra Sant Feliu s'ofereix a facilitar l'obertura dels col·legis electorals habituals l'1 d'octubre

Votarem, com sempre
Votarem, com sempre
El proper 1 d’octubre es votarà per decidir el futur de Catalunya en tots els pobles i ciutats del principat. El Govern de la Generalitat ha disposat tots els mitjans per dur a terme un referèndum d’autodeterminació vinculant i amb totes les garanties democràtiques. Sant Feliu no serà una excepció, a la nostra  ciutat també es podrà decidir si volem un nou estat en forma de república, o si volem romandre en el regne d’Espanya.

Partint d’aquesta premissa, des d’Esquerra Repúblicana de Sant Feliu percebem dubtes en el nostre alcalde Jordi San José (ICV), no sembla tenir la  voluntat de facilitar l’obertura de col·legis electorals perquè els santfeliuencs i santfeliuenques puguin votar com sempre i on sempre per  tal de fomentar la participació. Tot i que els nostres conciutadans podran votar igualment, considerem de vital importància que no es posin traves a la  democràcia i al dret a decidir que totes i tots tenim.

És per aquest motiu que els tres regidors d’Esquerra al consistori santfeliuenc, Oriol Bossa, Bernat Dausà i Judit Espert, es posen a  disposició de la ciutat per tal de signar el decret de suport al referèndum i facilitar l’exercici de la democràcia al conjunt de la ciutadania santfeliuenca, tant als que volen votar Sí, com als que volen votar No. L’equip de govern municipal sap que ERC-Sant Feliu ens hem posat a la seva disposició. La nostra formació no ha amagat mai la seva defensa a la independència de Catalunya, però per davant de tot som demòcrates i pensem que algunes decisions s’han de prendre col·lectivament i mai posar impediments a la participació ciutadana.