Sant Feliu de Llobregat

Notícia

ERC-Sant Feliu insta al govern municipal a aturar l’activitat política davant l’agressió antidemocràtica que està rebent el Govern de Catalunya

Ahir el Grup Municipal va instar el govern municipal a aturar tant la Comissió de Territori i la Junta de Portaveus convocades de forma ordinària per ahir a la tarda, i en cas de celebrar-les normalment avisàvem que els regidors d’ERC no assistiríem a aquests òrgans col·legiats de l’Ajuntament, fins que l’Estat Espanyol mantingui aquest estat d’excepció sobre Catalunya.
 
La petició llançada per ERC-Sant Feliu no va tenir resposta per part del Govern municipal. La Comissió de Territori es va celebrar normalment, la nostra regidora delegada a aquesta Comissió no hi va assistir.

La Junta de Portaveus també va ser convocada normalment. El portaveu del Grup Municipal va assistir-hi només per negociar amb la resta de portaveus municipals com s’havia de celebrar el ple previst pel dijous 28 de setembre.

La Junta de Portaveus va decidir amb tots els vots a favor, menys un en contra, el del portaveu de C’s, que el proper Ple seria purament administratiu, acordant tots els grups no presentar mocions, ni d’àmbit local, ni d’àmbit general.

ERC-Sant Feliu serem presents al Ple de dijous, per no ser un obstacle als dos temes que seran tractats, la pujada de l’1% del sou dels funcionaris de l’Ajuntament, i l’entrega del Mocador d’Honor de la Festa de Tardor.

Aprofitem aquest comunicat per expressar la nostra solidaritat als presos polítics, que a hores d’ara l’Estat encara manté retinguts, i emplacem a tota la ciutadania de Sant Feliu a estar permanent mobilitzats per defensar els nostres drets i les nostres llibertats.
 

Grup Municipal d’ERC-Sant Feliu