Sant Feliu de Llobregat

El nostre equip

Secció local


President: Francesc Rodriguez

Secretaria d'Organització: Marta Barahona

Secretari de Finances: Miquel Pujol

Secretari de Política Municipal: Bernat Dausà

Secretari de Imatge, comunicació i 2.0: Aitor Rivera

Secretaria de la Dona i d'Entorn: Rosa Maria Tubau

Portaveu de les JERC: Jennifer Gastón

Secretari d'Organització de les JERC: Marc Olivella
 

  • Judith Espert i Pemàn Neix a Esplugues de Llobregat el 6 d’agost de 1985. Formada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona i graduada en Ciències de l’Educació a la Universitat de Barcelona. Lligada al teixit associatiu des dels 18 anys. Ha treballat com a vetlladora d’infants amb dificultats físiques i psíquiques. És mestra de primària. A les eleccions municipals de 2015 es presenta a les llistes d’ERC-AM com a independent.
  • Bernat Dausà Amigó Neix a Sant Feliu de Llobregat el 24 de maig de 1986. És mestre i treballa amb infants amb necessitats educatives especials des de 2005. Ha treballat en producció musical. Durant sis anys ha estat cap de colla dels Diables de La Garsa. És secretari de Política Municipal de la secció local d’ERC i conseller nacional del Baix Llobregat.
  • Oriol Bossa Pradas Neix a Barcelona el 28 de maig de 1980. Viu a Sant Feliu de Llobregat des de 1986. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Anàlisi Política per la Universitat Oberta de Catalunya. Treballa en el sector privat en el ram de les assegurances de salut.