Sant Feliu de Llobregat

Totes les opinions

Oriol Bossa

Què tindrem (què volem)

Oriol Bossa

Avui dia els governs són poc col·laboratius, massa sovint tendeixen a competir amb el ciutadà. Per superar aquesta tendència ERC-Sant Feliu proposem fer un Sant Feliu més democràtic, i passar de governar per les persones a governar amb les persones. Per fer un Sant Feliu entre tots. Creiem que el paper de l’Administració ha d’estar dirigit sobretot a garantir i facilitar la col·laboració i la coordinació amb totes les persones interessades a participar.

Oriol Bossa

Què tenim

Oriol Bossa

En la gestió pública dels darrers anys s’observen diferents vicis que hauríem de ser capaços de començar a eradicar. Vicis que malauradament s’han comès també en la gestió de Sant Feliu, i que nosaltres creiem que no s’ha fet prou per superar. El primer d’aquests vicis és la competència amb el ciutadà. L’administració/govern competeix amb el ciutadà, que ha reclamat, quan el que vol és acabar convencent-lo i diluir la seva protesta imposant una solució més que no pas cercar la col·laboració.

Oriol Bossa Pradas

La opció tres en un

Municipals 2015

Ahir es van publicar les candidatures provisionals que concorreran a les eleccions municipals del 24 de maig a Sant Feliu. Finalment, vuit candidatures es presenten a la nostra ciutat. Només el 1979, en les primeres eleccions municipals després de la dictadura, van haver-hi tantes candidatures. Vuit candidatures que es presenten a unes eleccions que fonamentalment giraran sobre tres eixos, als quals hauran de donar resposta.

Ramon Vallès i Martínez

Del PSUC a ERC

Ramon Vallès i Martínez

Hola Companys i Companyes /Amics i Amigues, Després d'unes vacances polítiques molt llargues, la motivació per tornar-hi, va eixir durant l'època de les Consultes per la Independència, a partir d'aquell moment, vaig veure un altre camí, la necessitat de ser militant d'una formació política que representés, en els moments actuals, la defensa dels interessos de Catalunya, lligant el fet nacional i el social; i no pot ser avui dia ningú més que Esquerra Republicana de Catalunya.

Lina Malagarriga

Jo col·laboro amb Esquerra Republicana de Sant Feliu

ERC-Santfeliu

Col·laboro amb Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Feliu perquè.... en els temps actuals, ja no s'hi val dir que no podem confiar en el sistema i que no ens interessa la política. Per sort, el sistema democràtic permet que hi hagi un parlament que representa el poble i nosaltres hem d'escollir els representants d'aquest parlament. Però mentre pensem en el país, és important confiar en els més propers, els representants del teu municipi, del teu poble; persones a les que coneixes i segueixes, gent com la d'ERC de Sant Feliu, amb inquietuds i moltes ganes de fer de la nostra ciutat un lloc de tots i per a tots.

Discurs d'Oriol Bossa a la #21Botifarrada

#21Botifarrada

Sovint quan m'han preguntat com és que havia acceptat la responsabilitat de ser el cap de llista per ERC-Sant Feliu a les properes eleccions municipals del 2015, sempre he respòs que l'acceptava perquè ho veia possible. Si m'han respòs preguntant si el que veia possible era recuperar la representació a l'Ajuntament, he dit que si, però que també veig possible guanyar. Si!!!; dic guanyar, i no sóc un il·lús o m'he tornat boig.

Pere Massagué

Sant Feliu a l'Associació de Municipis per la Independència?

Pere Massagué

L'altre dia uns quants companys de l'ANC de Sant Feliu ens vàrem reunir en un cèntric local de restauració de la nostra ciutat. La reunió era per tal de preparar la campanya de recollida de signatures que conjuntament amb Omnium Cultural i tres forces de l’àmbit sobiranista – CiU, Si i, nosaltres, ERC – hem endegat per que l'Ajuntament de Sant Feliu s'adhereixi a l'AMI. L'Associació de Municipis per la Independència té com a primer objectiu -tal com diuen els seus estatuts- esdevenir un ampli espai de debat on compartir idees, iniciatives (legals o cíviques), experiències, informació, eines de gestió i tot allò que pugui ésser útil per dur el poble de Catalunya cap a la independència per tal d’assolir les plenes competències municipals .

Manel Bolet Gabalda

Les meves raons per fer-me militant

Manel Bolet

El meu nom és Manel Bolet i Gabaldà, tinc 33 anys i sóc diplomat en arquitectura tècnica. Un dia, fa poc temps, estava assegut a casa al sofà maleint als polítics (pensant que no feien res per sol·lucionar el “panorama” que tenim), i vaig pensar: QUÈ PODRIA FER JO? Està clar que a casa no et porten res, i menys de braços plegats. Doncs… Dit i fet!!! Vaig anar a la seu central al c/ Calabria, a Barcelona i em vaig fer militant d’ERC per Sant Feliu de Llobregat.

Miquel Pujol

Fer-se militant

Miquel Pujol

Per què fer-se militant? Jo mai m’ho havia plantejat fins que un dia vaig sentir la necessitat de fer alguna cosa pel meu país. Estava fart de moltes coses, però sobretot estava fart de queixar-me i no fer res més. Més per convicció personal que perquè cregués que podria canviar res, vaig decidir donar el pas i actuar, poc o molt, tampoc ho sabia, per ajudar en la mesura que pogués. Em vaig fer militant i vaig començar a participar a l’executiva local d’ERC a Sant Feliu de Llobregat.