Sant Feliu de Llobregat

Qui som

Company/ companya,

Sigues benvingut/benvinguda a l’espai web d’Esquerra Republicana de Sant Feliu de Llobregat, un espai on pretenem puguis trobar un punt d’opinió, noticies i estar a l’última de les nostres actuacions. Pots també fer una ullada de les noticies i events a nivells comarcal i nacional.

Es aquesta pàgina web una porta permanentment oberta de la nostra Secció Local i es per aquesta porta per on volem que t’apropis al nostre equip, per on pots fer-te escoltar i dir la teva vers Sant Feliu i el seu dia a dia.

Som en moments dolços, hem assolit tres regidors, l’Oriol Bossa, el Bernat Dausà i la Judit Espert, una fita mai vista a Esquerra Republicana a Sant Feliu des de la reinstauració dels ajuntaments democràtics.

Tota la secció local ha fet un gran esforç per assolir l’objectiu de retornar al ple de l’ajuntament com a protagonistes i no com a espectadors. No hem parat de construir un projecte per la nostra ciutat des d’una nova base i per fer-ho realitat hem parlat amb tothom. Amb totes les entitats que han volgut rebre’ns, afins i no afins al projecte d’ERC, amb tothom que ha volgut parlar amb nosaltres hem provat de Fer-nos Mereixedors de la seva confiança, també de la teva. Es així com hem arribat fins aquí.

Cóm volem continuar el nostre camí? Ho volem continuar caminant tots plegats treballant, caminant i escoltant cada dia la ciutat. Els propers mesos tindran a nivell nacional una repercussió enorme i esperem que definitiva a les nostres aspiracions nacionals, aquí també ens trobaràs treballant.

Ara tenim unes eines excel·lents com son una gran representació a la comarca del Baix Llobregat, els nostres tres regidors i la nova fornada d’incorporacions molt valuoses i actives a la Secció Local. No podem oblidar en aquest punt al nostre Jovent Republicà. Tenim una de les Seccions Locals més actives i nombroses de tota la comarca i hem de tenir molt clar que seran el nostre futur, el futur de Sant Feliu.

Es a aquest futur que volem arribar amb les millors armes, les millors persones, sense deixar de parlar amb la Ciutat, sense deixar d’escoltar-la i viure-la dia a dia. El nostre proper objectiu des de la Secció Local ja fa dies que està marcat: Maig 2023.

Volem millorar els resultats aconseguits i ho volem fer amb tu, volem fer un SANT FELIU ENTRE TOTS I tu, amb qui vols caminar?

Paco Rodriguez.
President d’Esquerra Republicana Sant Feliu de Llobregat
Imatge