Sant Fruitós de Bages

Ajuntament

Propostes d'esmena i millora al projecte d'urbanització de la plaça de la Vila
Descarrega en PDF
ERC Sant Fruitós de Bages, seguint amb la línia de treball que va encetar a l’inici d’aquesta legislatura, i amb el treball constant per la millora de la qualitat de vida dels veïns, ens vam trobar de nou amb la denegació d’accés a l’expedient tot i que ja havia estat presentat als veïns, i només vam poder accedir-hi quan ja s’havia publicat a la pàgina web de l’ajuntament. Tot i això, després de fer una lectura acurada de la documentació pública sobre el projecte d’urbanització de la plaça de la vila, hem presentat un document de propostes d’esmena i millora al projecte per tal de fer la plaça més amable per a tots els veïns.

Les propostes que ERC Sant Fruitós de Bages ha entrat al registre municipal el dia 1 d’agost de 2016 i que espera siguin tingudes en compte són les següents:

-Que es soterrin els contenidors previstos a la confluència de la nova plaça urbanitzada amb el carrer Padró.

-Que s’incorpori una font d’aigua potable i papereres al projecte.

-Que el projecte incorpori una reixa d’embornal o reixa metàl·lica en els canals de recollida, per a la seguretat dels vianants.

-Que es permeti l’accés a les places d’aparcament directament des del carrer Padró, i per tant es permeti el doble sentit de circulació en aquest primer tram de la plaça.

-Que s’estudiï la reducció de l’altura del mur de pedra.

-Que s’estudiïn modificacions d’espècies a plantar, més adaptades a la climatologia pròpia.

-Que aquesta nova plaça tingui un nom diferenciat de la plaça de l’Ajuntament, i que aquest sigui escollit mitjançant un procés de participació ciutadana de tots els veïns de Sant Fruitós.

ERC Sant Fruitós de Bages espera que totes aquestes propostes d’esmena siguin tingudes en compte, ja que milloren la qualitat de l’espai i pretenen fer l’entorn més amable i agradable per tots els vianants.

Per tal de fer aquestes propostes, ERC ha comptat amb l’assessorament de veïns i d’experts en els diferents camps que hi concorren.

Confiem, doncs, que l’equip de govern actual escolti les nostres propostes, a diferència d’altres propostes que ERC Sant Fruitós de Bages ha fet en diferents projectes.

Tot i els entrebancs, l’esperit de treball i millora d’ERC Sant Fruitós no cessa pel bé dels santfruitosencs i santfruitosenques.