Sant Joan de les Abadesses

Notícia

Albert, moltes gràcies

Albert Julve, ERC Sant Joan de les Abadesses, 3 Dies Trial Santigosa, Motoclub Abadesses,
En municipis com el nostre s'acostuma a dir que "poques" persones ens anem trobant a tot arreu. O sigui, que quan una persona s'implica en una entitat, o en projectes comunitaris, acostuma no només a comprometre's en una única entitat, sinó que ho fa en diverses. Aquest va ser el cas de l'Albert Julve i Darné. 

L'Albert va col·laborar en el projecte d'Esquerra Republicana de Catalunya, durant el mandat 2003-2007, de les alcaldies dels companys Carles Bassaganya i Elisabet Regué, així com posteriorment amb els diferents grups municipals i la secció local de Sant Joan. Es podria dir que la seva col·laboració, essent regidor de Governació i Obres Públiques, fou una conseqüència del seu compromís amb Sant Joan, el poble que tant estimava.

Havia demostrat la seva implicació en temes de seguretat, sobretot amb el Motoclub Abadesses, i la seva preocupació per les polítiques de prevenció d'incendis, tant amb les ADF com amb Protecció Civil. Fou aquest el motiu pel qual l'Albert va col·laborar dedicant una part del seu temps, en una nova preocupació, representar el municipi i gestionar les àrees de la policia local, seguretat i la brigada municipal d'obres i serveis, traient temps a les seves filles i sobretot a l'Esther.

Segurament no ha estat aquesta la implicació que li ha tret més temps, ja que la majoria del municipi l'identificava com a responsable de la seguretat dels 3 Dies de Trial Santigosa, o en desenes de qüestions amb què l'Albert no li costava res donar un cop de mà. Aquests dies estem tristos i aquests dies de motos estem convençuts que tots trobarem a faltar el seu somriure, el seu bon dia, el seu bon caràcter, el seu...
 
Descansa en pau Albert i moltes gràcies per la teva empremta i el teu gran compromís amb el nostre Sant Joan.

Els companys i les companyes d'Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Joan de les Abadesses