Sant Joan de les Abadesses

Totes les opinions

Elisenda Guillaumes, directora dels serveis territorials del DARP Girona i regidora d'ERC a Sant Joan de les Abadesses

Fermesa des de l'exili

El passat divendres, 1 de desembre de 2017, els Directors dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a títol personal i assumint nosaltres mateixos, totes les despeses del viatge, vam anar a Brussel·les a veure la nostra legítima Consellera, la Meritxell Serret. Són pràcticament dos anys, treballant colze a colze, especialment ella, per enfortir el sector primari del nostre país.

SERGI ALBRICH, PORTAVEU ERC A L'AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LES ABADESSES I PORTAVEU ADJUNT D'ERC AL CONSELL COMARCAL DEL RIPOLLÈS

Ens hi juguem molt, no hi podem perdre

Sergi Albrich

Afirmar que el proper 21 de desembre ens hi juguem molt pot semblar una afirmació massa utilitzada en d'altres conteses electorals, però en aquest cas, tenir-ho en compte és cabdal perquè en realitat, hi tenim molt a perdre com a país. Els partits unionistes, encapçalats pel Partit Popular i Ciudadanos, amb el seguidisme del socialisme espanyol i català, s'han tret descaradament la màscara i han posat totes les cartes sobre la taula en allò referent al què pretenen per Catalunya i la seva gent.

Elisenda Guillaumes, regidora d'ERC a Sant Joan de les Abadesses i directora dels serveis territorials del DARP a Girona

Gala R 2018

Com a Directora dels serveis Territorials del Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) a Girona, i ripollesa que sóc,  volia expressar el meu sincer agraïment a la invitació a la Gala R 2018 organitzada per l’Associació Productes del Ripollès. Tot i així volia transmetre el sentiment agredolç com a representant del govern per les situacions actuals en que aquest es troba.

SERGI ALBRICH, PORTAVEU ERC A L'AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LES ABADESSES I PORTAVEU ADJUNT D'ERC AL CONSELL COMARCAL DEL RIPOLLÈS

21-D, Legitimem la República

Vull que Catalunya esdevingui un país lliure. Un estat independent on les seves institucions puguin prendre les decisions i redactar les lleis que creguin més adients per tal de millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans. Un país que pugui gestionar autònomament els seus ingressos i les seves despeses i on el teixit productiu no vegi quartada la seva capacitat d'expansió econòmica per l'únic motiu que l'estat actual no vol invertir en millorar les infraestructures bàsiques del desenvolupament econòmic per criteris estrictament arbitraris i territorialment sectaris.

Elisenda Guillaumes, regidora d'ERC a Sant Joan de les Abadesses i Directora dels Serveis Territorials del DARP Girona

Mai tan a prop

Elisenda Guillaumes

Amb la psicosis informativa que tenim tots aquests darrers dies per tenir informació d’última hora, permeteu-me que em remunti al 27 de setembre de 2015. Unes eleccions en les que es va assolir un record de participació, amb 4.115.807 vots emesos, que representaven un 77,44 % del cens. Donat que Catalunya no té llei electoral pròpia, ens vam remetre a la Llei Orgànica de Règim Electoral General espanyola i dels resultats legítims escollits democràticament, la distribució dels 135 diputats del Parlament de Catalunya va constituir-se en 62 diputats de Junts pel Si, 10 de la Candidatura d’Unitat Popular , 25 de Ciutadans-Ciutadanos, 16 del Partit Socialista Català, 11 del Partit Popular i 11 de Catalunya si que es pot.

Sergi Albrich, portaveu ERC a l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i portaveu adjunt d'ERC al Consell Comarcal del Ripollès

TV3, la nostra

Sergi Albrich

Aquests dies, la informació avança vertiginosament i una indignació d'avui es transforma amb un bri d'il·lusió el dia següent i viceversa. Dies convulsos on hem d'aprendre a gestionar les emocions mirant amb optimisme l'objectiu final. Hem de fer confiança a aquells que gestionen el nostre país amb el convenciment que arribarem a bon port.  Hi ha remor de fons. Volgudament infundat des de fora o, de vegades, existent al si del bloc polític independentista.

SERGI ALBRICH, REGIDOR-PORTAVEU D'ERC A L'AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LES ABADESSES

El dia 1, tot comença

És indiscutible que després del proper 1 d'octubre res serà igual. Els catalans i les catalanes haurem votat i serem comptats entre els partidaris d'aconseguir un país propi, que pugui decidir el seu futur i la manera d'autogovernar-se, i els partidaris de voler romandre dins l'estat Espanyol.    Sigui quin sigui el resultat, els partidaris del referèndum defensem que uns i altres podrem anem a votar el proper dia 1 d'octubre.

Carles Bassaganya, alcalde de Sant Joan de les Abadesses (1999-2006)

El dol no es dona per acomiadat

Tinc 40 anys. Vaig néixer a Sant Joan de les Abadesses. L'educació infantil i primària la vaig fer a una escola de Sant Joan. Vaig realitzar aquell llunyà BUP i COU a Ripoll. Visc, he viscut a Sant Joan sempre, a excepció de la barcelonina època universitària i dels primers anys laborals postcarrera. Vaig tenir el privilegi de ser quasi vuit anys alcalde de Sant Joan. El perquè d'aquestes dades biogràfiques és per intentar justificar, que tot i no conèixer a tots i cadascun dels 26.

Elisenda Guillaumes, regidora d'ERC a l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses

El Consorci d'Espais d'Interès Naturals del Ripollès (CEINR), una estructura comarcal

El consorci per a la protecció i la Gestió dels Espais d'Interès Natural del Ripollès va ser constituït l'any 2004 amb la voluntat de preservar, millorar, divulgar i gestionar el patrimoni natural i les forests d'utilitat pública del Ripollès.    Al consell plenari del consorci, en la sessió de 14 de juny de 2017 va aprovar la modificació dels Estatuts per tal d'adaptar-se a la llei 27/2013, de racionalització i sostenibilitat de l'Administració local (LARSAL), i a la llei 40/2015 de règim jurídic del sector públic.