Sant Just Desvern

Notícia

L'esport santjustenc té vitalitat

Divendres passat, 8 d'abril, assistia a la II Nit de l'esport, un acte de reconeixement i homenatge a les persones que estan vinculades a les entitats esportives del poble, ja sigui com a practicants o com a directius, delegats o entrenadors.

La nit va servir per constatar el que es pot comprovar qualsevol cap de setmana passejant-se pel camp de futbol o assistint al complex esportiu de La Bonaigua: que l'esport santjustenc té vitalitat, que l'esport santjustenc va per llarg, té cantera.

La passió i el compromís es desprenia des de les taules i des de l'escenari, en el moment de la recollida d'aquests reconeixements, atorgats i decidits pels mateixos clubs esportius. Un exemple.

Particularment també va servir per copsar les necessitats que tenen, per exemple, els equips del club de voleibol o d'hoquei, els de futbol o els de bàsquet. I la majoria coincidien: és necessària una millor gestió de l'espai disponible ja que s'està arribant a un punt de saturació de les instal•lacions.

No és un problema fàcil de resoldre. I segur que qualsevol solució que s'arribi a proposar no tindrà a tothom content. Però s'ha d'intentar. Si la majoria coincideix és per alguna cosa i no hi podem donar l'esquena. Nosaltres ens comprometem, com a mínim, a estudiar els diferents escenaris i a fer propostes de solucions concretes per trobar la millor manera de conviure amb el mínim perjudici.

Felicito l'organització de l'acte i a les persones que el van fer possible, tant des de l'ajuntament com des de les entitats esportives. No puc estar de dir, però, que es nota molt, massa, la voluntat propagandística de tot plegat. És normal fer aquests sopars cada 4 anys, fent-lo coincidir amb el final de legislatura? No seria millor cada 2 anys?

La Nit de l'esport no pot ser un acte de propaganda política sinó de reconeixement. Traiem-nos el protagonisme, per un moment, i cedim-lo a qui el mereix en cada moment. D'esport, se'n practica cada dia a tots els indrets del poble. I no cada 4 anys quan hi ha eleccions.