Sant Just Desvern

Notícia

Presentada la candidatura per les eleccions municipals del 2019

Sergi Seguí encapçalarà la llista d'Esquerra Republicana a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Una llista que es caracteritza per ser totalment paritària i per estar formada per persones compromeses amb la lluita i el progrés social. Millorar la qualitat de vida de les persones que més ho necessiten, atendre les millores necessàries en transport públic, accés a l'habitatge, neteja viària, cultura i comerç sense perdre de vista l'aplicació de les polítiques de gènere en tots els àmbits com l'urbanisme.

L'acte de presentació ha estat conduït per la periodista Olga Vallejo i ha comptat amb la presència dels diputats al Parlament Eva Baró i Jordi Albert. Prèviament, Baró ha conduït un taller per parlar sobre "Dones i política" amb una quinzena d'assistents.

Diferents persones han donat el seu suport a la candidatura a través d'un vídeo que ha comptat amb, entre d'altres, Anna Simó, Joan Manuel Tresserras i Joan Tardà.

L'equip també ha explicat que les principals idees i propostes del programa electoral es poden començar a trobar al web femho.cat, on qualsevol persona pot deixar les seves idees i suggeriments.

La candidatura d'ERC Sant Just està formada per:
1 Sergi Seguí
2 Montse Molinero
3 Jordi Porta
4 Désirée Triler
5 Enric Massip
6 Júlia Viladot
7 Edu Martinez
8 Cristina Rubio
9 Aleix Batalla
10 Astrid Goldstein
11 Àlex Cebrian
12 Kirsten «Kitty» Andres
13 Carles Hernandez
14 Anisoara Ivan
15 Ferran Tost
16 Palmira Badell
17 Jaume Campreciós
18 Rosa Barber
19 Miquel Nieto
20 Helena Verdoy
21 Pau Gràcia
22 Cristina Gil
23 Josep Ramon Febrero
24 Mònica Condeminas
25 Enric Viladot
26 Teresa Castellví
27 Quim Cardona