Sant Pere de Ribes

Qui som


Us donem la benvinguda a la secció local d'ERC de Sant Pere de Ribes (Garraf).
 
Podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a l'adreça santpereribes@esquerra.cat

PROGRAMA DE TREBALL
-          Organitzar i coordinar al màxim una bona campanya municipal pel 2019, així com una bona presencia a les properes eleccions..
  • Fem una crida a tots aquells ciutadans  independentistes i d’esquerres  que  vulguin participar del debat per ajudar a fer crèixer Esquerra Republicana, a Sant Pere de Ribes.
-          Continuar amb les trobades entre afiliats i simpatitzants a ERC, així com membres d’entitats locals, per tractar temes d’actualitat en trobades temàtiques amb persones coneixedores dels diferents aspectes a treballar (ANC, etc.).
-          Participar en tot el possible en la política municipal (CMMA, Cultura, Comerç, ensenyament. )
-          Participar en la política comarcal per representació del municipi.
-          Informar de les actuacions municipals a tots els afiliats i simpatitzants fiscalitzant els punts que es considerin oportuns i que afectin mes directament a les línees del partit.
-          Potenciar la participació i creixement de les JERC, donant més protagonisme.
-          Actualitzar i dinamitzar totes les eines de comunicació i de les xarxes socials per divulgar al màxim totes les accions que es portin a terme al municipi.
-          Recollir les inquietuds de la ciutadania, AAVV, entitats culturals i esportives, AMPA, a nivell local i comarcal per donar resposta en la mesura de lo possible.