Sant Pere de Riudebitlles

Notícia

Composició del govern 2019-2023

El Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Sant Pere de Riudebitlles informa de la situació de cara a la composició del govern del proper Ajuntament.

Davant la impossibilitat de reeditar coalició amb Més poble-CUP per la seva negativa, el Grup d'Esquerra Republicana ha proposat als regidors i regidores electes de Junts per Sant Pere la possibilitat de fer un govern de coalició on es reparteixi l'alcaldia de manera proporcional tal com s'ha fet als ajuntaments de Piera i Sant Sadurní d'Anoia en la passada legislatura. En aquest cas, i tenint en compte que la diferència de vots entre ambdues formacions és de 67 vots, a Esquerra li correspondria 1 any i 9 mesos i Junts per Sant Pere la resta.

Davant la negativa del grup de Junts per Sant Pere d'acceptar la proposta de govern compartit, Esquerra Republicana passarà a l'oposició ja que no accepta la proposta de Junts que els seus regidors i regidores s'incorporin al nou govern sota el mandat del candidat de Junts per Sant Pere.

Com a acte de responsabilitat, els primers mesos de la nova legislatura els regidors i regidores sortints ajudaran a fer un traspàs ordenat de tots els temes municipals vigents, així com dels projectes dels quals estan a punt d'iniciar les obres.