Sant Pere de Vilamajor

Totes les notícies

ple municipal

Discurs d'investidura

Bon dia a tothom.   Aquest és el meu primer discurs com a alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor. Estic molt emocionada i per això procuraré fer-ho bé, tal i com també espero fer-ho bé durant la resta de la legislatura.   Primer de tot, us vull donar les gràcies a tots els que amb el vostre vot i amb el vostre suport heu fet possible que avui jo sigui Alcaldessa de Sant Pere. Els ciutadans i les ciutadanes de Sant Pere van dir-nos el passat dia 24 de maig que confiaven en nosaltres per tirar endavant el govern municipal. I així ho farem.   I ho farem conjuntament amb dos grups més que també van rebre el suport dels Vilamajorencs i les Vilamajorenques. Després d’unes quantes converses, hem trobat bona sintonia amb l’ISP i amb el PSC. Dono gràcies a la Lola i al Miguel, i a tota la gent dels seus grups per haver volgut pujar al carro amb nosaltres. Sapigueu que tenim la responsabilitat de fer tot allò que durant la campanya ens hem compromès i que tenim, a més, la responsabilitat de fer-ho bé. Ja sabeu quin era el nostre lema de campanya: “HO  FAREM!”. O sigui que,  a fer-ho!   Vull fer un esment, també, als grups que ara com ara no entren al Govern. El camí és llarg i estic convençuda de que tots som necessaris. Necessitem el vostre suport en forma d’aportacions o en forma de crítiques. Durant aquesta legislatura tots tenim un paper, i de moment , vosaltres heu de ser els nostres sentinelles. Heu de vigilar que el Govern compleixi amb el que ha dit. Heu d’assegurar la pluralitat de pensament en les decisions que es prenguin.  Heu de vetllar perquè res no ens aparti de ser justos, honestos, responsables i solidaris, que són els valors que nosaltres hem defensat durant els darrers anys i també durant la campanya.Ara mateix no ha estat possible arribar a acords de llarga durada, però l’empresa que tenim al davant és immensa i trobarem la millor manera i el millor moment per col·laborar. Segur que serem capaços de tenir una bona legislatura i us dono la meva paraula que ho intentarem.

acord de govern

COMUNICAT ACORD DE GOVERN

ERC de Sant Pere ha signat un acord de govern per la propera legislatura 2015-2019 amb el PSC i Independents de Sant Pere (ISP) . Després de gairebé 10 dies de converses amb totes les formacions polítiques de Sant Pere, inclosa CiU actual soci de govern, amb l’actual alcalde Martí Artalejo i la presidenta local Susana Martori. L’acord és va signar dimecres dia 10 entre els 6 regidors que formaran el nou govern municipal.   S’han estudiat amb molta cura totes les possibilitats de formar un govern estable. S’han revisat tots els programes i els punts en comú de les diferents formacions i s’ha avaluat molt positivament la possibilitat de formar un bon equip de treball, cohesionat, sense personalismes i en el qual hi pugui regnar la confiança mútua. Les formacions han acordat fer una gestió de l’ajuntament més social i més humana, mirant de centrar l’obra de govern en millorar la qualitat de vida de les persones. A partir del dia 15 es treballarà conjuntament en la organització de l’ajuntament per establir les diferents regidories, en funció de les capacitats i disponibilitat dels regidors.   En l’acord és recull el compromís de treballar per la independència de Catalunya respectant les diferents sensibilitats de les formacions.   Pamela Isus, que serà la nova Alcaldessa de Sant Pere ha comentat: “Crec que formarem un bon equip de govern, que treballarà per a les persones i que defensarà els valors de solidaritat, transparència, honestedat, rigor i esforç dels que nosaltres ja fa anys que hem fet bandera. Vivim en una època de desconcert polític, nacional i de país i es necessiten lideratges forts i pobles valents. Nosaltres en serem un”   El pacte deixa oberta la possibilitat d’afegir alguna formació més si així és decideix per unanimitat dels integrants durant els propers quatre anys.

ERC Sant Pere de Vilamajor

Comunicat negociacions formació govern

Els resultats de les eleccions de diumenge passat ens han donat la responsabilitat que nosaltres liderem la formació del millor govern possible per a Sant Pere de Vilamajor. Estem molt orgullosos de ser dipositaris d’aquesta confiança.   Aquesta setmana hem començat les converses amb tots i cada un dels grups que han obtingut regidors.   Volem formar un govern sòlid, eficaç i que busqui el millor per a tots els vilamajorencs. Les línies generals de les converses es fonamentaran en l’acceptació per part dels grups dels nostres punts del programa, així com dels valors que nosaltres hem defensat durant els darrers anys i sobretot durant la campanya. També seran factors importants a considerar la confiança en les persones i les seves qualitats humanes i professionals.   Som conscients de la responsabilitat que tenim i volem exercir-la amb el màxim rigor possible. És important començar bé i us assegurem que farem tot el possible per encertar.

moltíssimes gràcies

Moltes gràcies a tots els que ens heu fet confiança aquest diumenge a les eleccions municipals. Treballarem com fins ara amb esforç, amb il·lusió, amb compromís i esperem que amb encert. Els que no ens heu votat, podeu estar segurs que ho farem el millor que podrem per a tots. Sant Pere és un poble plural i tots ens hi hem de poder sentir a gust.    Per nosaltres és un èxit haver aconseguit aquests resultats electorals, fruit de l’esforç d’un grup de persones que hem treballat com un veritable equip. Han sigut uns mesos molt intensos on tots hem refermat el nostre sentiment de pertinença a Sant Pere de Vilamajor. Hem sigut un equip perfectament coordinat i amb uns valors i un lideratge clar. Teniu el nostre compromís que els propers quatre anys ens hi deixarem la pell. El nostre poble i els reptes que afronta el país s’ho mereixen i nosaltres estem preparats.

Resultat Electoral municipals 2015

Municipals 2015 Taula de resultat Partit Vots % Regidors ERC 506 28,21% 4 CIU 462 25,75% 3 GISP 233 12,99% 1 V V 159 8,86% 1 PSC 158 8,81% 1 ISP 141 7,86% 1 PP 87 4,85% 0 Cens electoral 3.218   Vots 1.812 56,31%   Vots vàlids 1.794 99,01% Vots nuls 18 0,99% Vots en blanc 48 2,65% Gràfica Municipals 2015ERCCIUGISPV VPSCISPERCCIUGISPV VPSCISPPP

Pamela Isus i Saurí

Pamela Isus i Saurí Cap de Llista

Com a cap de llista i candidata a l'alcaldia de Sant Pere de Vilamajor us presentem a la Pamela Isus i saurí. Nascuda a El Masnou el 1973, casada i té tres fills, resident a Can Derrocada des de fa 14 anys, sempre ha estat vinculada a Vilamajor perquè la seva família és d’aquí. Llicenciada en Turisme.  S’ha dedicat a la gestió i administració d’empreses. Fa 13 anys que  és membre de l’Ampa de l’Escola Torre Roja i actualment és la Presidenta. Li agraden els reptes de crear nous projectes i creu fermament en el treball en  equip. Es presenta a aquesta candidatura com a Independent.   “Estic molt il·lusionada de formar part d’aquesta Candidatura i orgullosa que hagin confiat en mi com a cap de llista. Entre tots volem crear un poble on tothom s’hi senti ben acollit, on tothom pugui realitzar el seu projecte de vida, on tothom hi tingui cabuda. Volem ser al capdavant a l’Ajuntament per construir un nou país, farem tot el que calgui per tenir un poble millor que ens porti a tenir un país millor.”

Joan Garcia i Medrano

Joan Garcia i Medrano nº 2

Avui és el torn del Joan Garcia i Medrano ,ocuparà el lloc nº2 de la candidatura. Nascut a Barcelona el 1968, casat i amb quatre fills. Resident a Can Derrocada. Té una empresa de construcció de motllos per a la injecció de plàstic. Ha estat secretari de l’Associació de veïns de Sant Pere, és tresorer de l’associació Sant Pere Decideix, coordinador a les consultes per la independència, membre de l’ANC, ha participat en diferents comissions del Consell del Poble i sempre ha estat implicat en la vida cultural del poble. Actualment és regidor de promoció econòmica, turisme i participació ciutadana.   “Orgullós de la feina feta, de recuperar la Fàbrica, de posar seny a la gestió municipal, de Dinamitzar la festa del Vilamagore, de potenciar el nostre patrimoni natural i històric. Vàrem dir que ho faríem i ho hem fet. Ho tornarem a fer i serà des dels ajuntaments que farem un nou país.” Avui és el torn del Pol Bayés i Brunell ,ocuparà el lloc nº - See more at: http://locals.esquerra.cat/santperevilamajor/actualitat#sthash.CaijyBzc.dpuf Avui és el torn del Pol Bayés i Brunell ,ocuparà el lloc nº - See more at: http://locals.esquerra.cat/santperevilamajor/actualitat#sthash.CaijyBzc.dpuf Avui és el torn del Pol Bayés i Brunell ,ocuparà el lloc nº - See more at: http://locals.esquerra.cat/santperevilamajor/actualitat#sthash.CaijyBzc.dpuf Avui és el torn del Pol Bayés i Brunell ,ocuparà el lloc nº - See more at: http://locals.esquerra.cat/santperevilamajor/article/25787/pol-bayes-i-brunell-n-6#sthash.ECSfSpow.dpuf

Joan Bruguera i Gras

Joan Bruguera i Gras nº3

El candidat que ocupa la posició nº 3 de la nostra candidatura, ja el coneixeu, segurament sigui un dels candidats que millor coneix el territori i amb mes experiència en la política municipal. Joan Bruguera i Gras , nascut a Cal Gall, de Sant Pere de Vilamajor el 1954, casat, dos fills i resident a Can Ribes. Va estudiar arquitectura a la ETSAB i desprès es va incorporar a l’empresa familiar agrària. Afiliat a la Unió de Pagesos de Catalunya. Membre i Secretari de l’ADF-Agrupació de Defensa Forestal Sant Pere de Vilamajor-Cardedeu-Sant  Antoni de Vilamajor. Militant d’ERC des de 1993. Regidor entre 1995 al 2003 Alcalde entre 2003 i 2007 Actualment Regidor d’Obres i Serveis Municipals                             “El treball a les masies i l’esforç de generacions de pagesos, ramaders i bosquerols han modelat el paisatge rural que tenim. Aquest patrimoni natural, històric i cultural, únic, és un llegat que volem respectar i preservar per al futur.”