Sant Pol de Mar

Totes les notícies

Exportant la identitat catalana

El passat mes de maig, en el marc d'una invitació de la Universitat Humboldt de Berlín per organitzar uns actes sobre història catalana, Michel Leiberich va fer una conferència sobre la llengua i la identitat catalana a la Catalunya del Nord i en Joan Caballero va organitzar un debat sobre el procés d'independència de Catalunya amb els estudiants de català del departament de Romanístiques de la universitat. Aquests dos actes, tingueren un ressò molt positiu per part dels participants, estudiants i professors, i la universitat Humboldt va proposar repetir aquestes iniciatives en el futur. Així mateix es preveuen actes similars a la ciutat veïna de Bernau. Arran de l'èxit d'aquest esdeveniment us poden avançar que la universitat alemanya de Marburg ha convidat a Michel Leiberich i Joan Caballero a fer una conferència i un debat obert al públic sobre la història de Catalunya el pròxim mes d'octubre. Un gra de sorra més que dos santpolencs aporten a la difusió de la nostra història. Endavant i sort, companys!!

Calçotada feta!!!!

La primera calçotada d'ERC Sant Pol ha estat un èxit, els 100 tiquets que varem posar a la venda es van exhaurir en molts pocs dies i algunes persones no van poder menjar calçots, ho sentim, hem pres nota i el proper any ho intentarem millorar. La gent d'Esquerra de Sant Pol estem molt contents i satisfets de com ha anat, moltes gràcies a tothom. Esperem repetir l'any que ve i si podem, fer-ho millor. Moltes gràcies a tots/es els "pencaires" que ho heu fet possible. Salut i república!!

ERC Sant Pol

La clau per obrir tots els panys

Abans de res, 448 gràcies! Amb l’entrada dels dos Alberts a l’Ajuntament ens heu fet confiança, podrem fer el doble de feina per construir un nou Sant Pol i no us decebrem. Des del 13 de juny, data de constitució de la nova corporació municipal, us garantim que treballem per a fer-ho realitat i esperem que aviat es vagin veient els fruits. Ens felicitem també pels excel·lents resultats d’Esquerra al Maresme, som primera força! Amb quatre majories absolutes (Alella, Vilassar de Dalt, Òrrius i Sant Iscle de Vallalta), cinc majories simples (Masnou, Teià, Llavaneres, Canet i Arenys de Munt) i creixements espectaculars a la resta de municipis. Estem en el bon camí del nou país, però queda molta feina per fer i paga la pena esforçar-se. Perquè com van afirmar l’Oriol Junqueras i el diputat de la CUP, David Fernàndez, en l’article conjunt que van publicar a El Periódico: 'El 27-S tenim la clau per obrir tots els panys: avançar cap a la plena llibertat política i obrir les portes al major canvi democràtic i social, aquell que reclama una realitat injusta i desigual que ens colpeja i interpel·la cada dia'.

Presentació candidatura

El proper divendres dia 8 de maig farem la presentació de la nostra candidatura. Tothom que ens vulgui conèixer ens trobarà a Can Talamàs a les 20:00h. Allí ens presentarem i de passada si voleu podem fer un mos i prendre una copa de cava, tot xerrant. Us hi esperem, perquè...... #És l'hora d'un nou Sant Pol

Esquerra Sant Pol

Un nou poble, un nou país

Mai havíem arribat tan lluny, tenim davant el repte de construir un nou país, no només un país més just, sinó també un país que sigui del tot net. Un bon punt de partida és fer el nostre poble més participatiu, transparent, cohesionat i radicalment democràtic. En tenim l’oportunitat, per aquest motiu volem saber quines són les necessitats, inquietuds, propostes, etc, dels santpolencs i les santpolenques. Volem que participeu de la construcció d’aquest nou Sant Pol i per aquest motiu posem a la vostra disposició un número de WhatsApp: 693 713 677; una adreça de correu electrònic: santpoldemar@esquerra.org i la pàgina de Facebook: www.facebook.com/ERCSantPol. Volem tornar el protagonisme de la política als ciutadans, ho farem!

Nova executiva local

El passat dissabte 23 de gener es va reunir l'Assemblea d’Esquerra Republicana a Sant Pol, decidint per unanimitat l’elecció com a president de la Secció Local de l’Albert Zanca Brossa, així com també es va aprovar per unanimitat, la proposta de l'Executiva Local presentada pel president entrant. Cal destacar la presència de la Presidenta Comarcal, Blanca Arbell, i la Secretària Comarcal de la Dona, Monica Palacín, que van assistir a l’acte per mostrar el seu suport i oferir tota la seva col·laboració al nou President. Des d'Esquerra volem agrair al president i a l'executiva sortint, la feina feta durant els darrers anys i donar l'enhorabona, desitjant-los els màxims èxits en aquesta nova responsabilitat, als nous càrrecs electes.