Sant Quintí de Mediona

Notícia

L'Organitza l'ADECA (Associació de Dones de Sant Quintí de Mediona) i s'emmarca en els actes del Dia Internacional contra el Càncer de Mama

Cartell Cursa de la Dona (ADECA)
Cartell Cursa de la Dona (ADECA)
Sant Quintí de Mediona acollirà la primera edició de la Cursa de la Dona el proper diumenge 16 d'octubre, convertint-se així en el primer municipi del Penedès que organitza aquest acte popular de lluita contra el càncer de mama, una de les principals causes de mort entre les dones de 45 a 55 anys. L'organitza l'ADECA, l'Associació de Dones de Sant Quintí de Mediona, i pretén tenir un caire comarcal, raó per la qual s'hi conviden totes les associacions de dones de l'Alt Penedès, a més de tots els particulars que hi vulguin participar.

La Cursa de la Dona consisteix a recórrer una ruta de 5 km pel terme municipal de Sant Quintí. Aquesta l'ha dissenyada Ramon Gasa, membre quintinenc de Fondistes del Penedès. Hi poden participar homes i dones, i el circuit es pot fer corrents o a peu, no hi ha guanyadors, tot sigui per una bona causa, ja que els participants s'hauran d'inscriure prèviament fins el 3 d'octubre fent un ingrés de 5 euros a través del número de compte corrent que l'ADECA té a Caixa Penedès: 2081.0005.01.3300010523. Cada participant rebrà un petit obsequi commemoratiu i la totalitat dels diners recaptats amb les inscripcions es destinarà com a donatiu a l'Associació Ginesta, una entitat d'autoajuda de Vilafranca i comarca que aplega dones i famílies que han patit el càncer.

La Cursa de la Dona de Sant Quintí de Mediona compta amb el suport de les administracions públiques locals i comarcals, així com de nombrosos comerços i empreses que facilitaran tot allò necessari perquè aquest esdeveniment sigui un èxit organitzatiu i de participació. De la mateixa manera, es fa una crida a tots els voluntaris que hi vulguin col·laborar a posar-se en contacte amb ADECA.

Paral·lelament, el dimarts 18 d'octubre s'ha programat una xerrada-col·loqui amb l'Associació Ginesta al Casal de la Gent Gran “Joan Amades” de Sant Quintí a les 20 hores, on tothom hi està convidat.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web. adecasqm.jimdo.com.