Sant Quirze del Vallès

Notícia

Un cop més, gràcies Sant Quirze

Es van esmorteint els ressons de les eleccions del 21 de desembre, i arribats aquest punt volem donar les gràcies a totes les persones que, des del poble, es van bolcar amb el partit durant la campanya, les eleccions i el recompte. Com sabeu, per nosaltres no ha estat, no és fàcil. Tenim el president del partit, Oriol Junqueras, a la presó, i un grup de Consellers del legítim govern de Catalunya encara a l'exili. És per això que vam decidir que a Sant Quirze nosaltres la campanya no la començaríem el 4 de desembre, sinó una setmana després, el dia 11. Una protesta en solidaritat i record cap a totes aquelles que es troben privades de llibertat o lluny de casa per mantenir una mica de llibertat.

Gràcies a les que vau venir a escoltar la diputada Ana Surra al Puri; gràcies a les que vau venir també a tancar campanya a l'acte conjunt que vam fer amb les altres dues candidatures republicanes al poble.

Un agraïment especial a les qui us vau passar per la paradeta a l'entrada del parc de les Morisques, i vam parlar, vam intercanviar opinions i punts de vista; gràcies inclús a aquelles amb les que vam discrepar, i que ens vau dir que no ens votaríeu, però amb qui vam tenir un interessant debat d'idees a peu dret. Això ens enriqueix als uns i als altres. Perquè per damunt de tot, nosaltres som demòcrates.

El nostre agraïment també cap a les desenes de persones que van fer d'apoderades durant la jornada electoral. Persones que van escollir Esquerra per participar activament en la vigilància i control de les votacions, que van donar el seu temps, la seva força i entusiasme, en favor de la democràcia el dia que votàvem en unes eleccions imposades pel feixisme espanyol que governa a la Moncloa amb el suport d'altres forces igual d'alienes als anhels de Catalunya.

I cronològicament, el nostre agraïment a les 3.329 veïnes i veïns que van votar Esquerra el 21 de desembre. Segona força al poble a només 64 vots de Junts per Catalunya, i el més important, contribuent a que les tres llistes per la República obtinguéssin el 55,7 % dels vots al poble i mostrant un cop més (i van ...) que a Sant Quirze l'aposta per la República és majoritària.

Gràcies també al grup que va fer que l'endemà de les eleccions, el dia 22 al vespre, ja no quedés cap cartell d'ERC penjat al poble. Entenem que en una campanya electoral partidista la presència de la cartelleria ha de ser el més limitada possible en el temps, per això podem dir amb orgull que, un cop més, vam ser la primera força al poble a enretirar els cartells (nosaltres els pengem i nosaltres els despengem, no tirem mà d'empreses que ens facin la feina, i per descomptat, no tenim la potència econòmica d'altres partits espanyolistes, que tots coneixeu, que han veritablement empaperat la vila i encara avui tenen cartells per despenjar).

Ara, però, toca seguir treballant sense defallir; per això, mentre els nostres presos polítics no siguin a casa, seguirem presents cada dilluns a la concentració que el CDR local organitza a la Plaça de la vila a les vuit del vespre. Seguirem lluitant per implementar la República, empenyent i donant suport al govern municipal de SQV que lidera la nostra Elisabeth Oliveras, per tal que mantingui les polítiques d'esquerres, progressistes, socials i compromeses amb la República del 27 d'octubre.

I recordeu que si voleu col.laborar amb ERC fent-vos militants o amics del partit, podeu escriure'ns un email a santquirze@esquerra.cat. Ja ho sabeu: per totes, tot; per a nosaltres, res.