ERC Sants - Montjuïc

Totes les notícies

8634616435756876488746

Jordi Portabella i Xavier Florensa es troben amb el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Dimecres, el candidat a l’alcaldia de Barcelona per la coalició d’Esquerra+Reagrupament, Jordi Portabella, i el regidor d’Esquerra a l’Ajuntament, Xavier Florensa, es van trobar amb el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta amb l’objectiu de recollir les preocupacions del teixit associatiu del Districte. Un cop reunits a una de les sales del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants, el integrants de la Comissió Executiva van plantejar la seva visió respecte a les polítiques de l’Ajuntament als barris de Sants-Montjuïc, així com van fer un seguit de propostes al Grup municipal d’Esquerra. La Comissió va destacar, entre altres temes, la delicada situació financera del Secretariat, que fruit de l’adjudicació a concurs del Poliesportiu de la Bordeta. Així mateix, Portabella es va mostrar sensible a l’estancament del projecte de Can Batlló. El Grup municipal es va comprometre a defensar aquest punt al proper Plenari de Sants, així com portar-ho a l’Ajuntament “perquè és un tema clau pel barri i no es pot permetre que hi ha hagi un nou replantejament del projecte”. Respecte a la rehabilitació de l’edifici de la Lleialtat Santsenca al carrer Olzinelles, els membres del Secretariat van assegurar que confien plenament en la feina de la gent del barri, que s’han implicat molt en la reconversió d’aquest espai en un equipament públic. En aquest sentit, el Grup municipal d’Esquerra donarà “credibilitat al projecte consensuat que sigui fruit de la participació de la gent”. Per últim, el candidat a l’alcaldia de Barcelona va creure necessari que les associacions tinguin més diners perquè vertebren la nostra societat: “Nosaltres som fans del món associatiu, forma part de la nostra base republicana, i si aquest món falla l’administració es troba sense interlocutors vàlids per fer bones polítiques”.

faceitwitercsants

Estrenem facebook i twitter d'Esquerra-Sants Montjuïc

Amb un clara voluntat d'apropar-nos als ciutadans de Sants-Montjuïc i de mantenir-vos informats de les nostres iniciatives i activitats hem creat un canal de facebook i twitter del nostre Casal. Alhora esperem que esdevingui un canal de participació on ens pogueu fer arribar les vostres inquietuds i on junts fem xarxa. També us volem animar a que us feu amics del facebook d'Esquerra-Sants Montjuïc. facebook.com/esquerra.santsmontjuic twitter.com/ercsantsmont

xerradafrancescmaciasants2011

El 9 de març parlem de la figura de Francesc Macià a Sants

Del 28 de febrer al 15 de març, el Casal de Sants Montjuïc d'ERC acollirà l'exposició “Francesc Macià, una Catalunya lliure, justa, pròspera i gloriosa” que organitza la Fundació Josep Irla. El dimecres 9 de març a les 8 del vespre farem un acte molt especial amb una xerrada i visita a l’exposició a càrrec de l’historiador del nostre barri Daniel Roig, seguidament hi haurà un refrigeri. No hi podeu faltar!

candidatsmunicipalssants2011

Esquerra tria els seus candidats per Sants-Montjuïc

La Federació Comarcal de Sants-Montjuïc d'Esquerra Republicana de Catalunya va elegir en un congrés el passat dimecres 16 de febrer els seus candidats per a les eleccions municipals del 2011. Els actuals consellers de Districte repeteixen a la llista que enguany encapçalarà Jordi Suñé, de la Bordeta; Josep Chalmeta, d'Hostafrancs; Antoni Lasheras, del Poble Sec; Montserrat Bartomeus, del Poble Sec i Glòria Pinós, de la Marina.

decidimferfestacotxeresdesants2011

Decidim fer festa a les Cotxeres de Sants

Ja s'ha tancat el programa de la gran festa que està organitzant Sants-Montjuïc Decideix a les Cotxeres de Sants per al proper diumenge 20 de febrer. La festa començarà a les 10:30 amb una xocolatada i diversos jocs per a nens, com ara un camp de futbol per a quitxalla cedit per la Societat Esportiva Mercat Nou Magòria. A les 11 gaudirem de l'actuació del Cor Jove de la Coral Sant Medir. A un quart de 12 torna l'activitat infantil amb els animadors Oriol i Roger Canals. Posteriorment, cap a les 12:30, arriba l'acte central de la jornada. De la mà de l'actriu i veïna del districte Meritxell Ané (la Remei d'El Cor de la Ciutat) se succeiran tot un seguit de parlaments barrejats amb breus actuacions. Hi intervindran Núria Feliu, Justo Molinero, Francesc Ribera (Titot) i Eduard Freixedes (president del districte de Sants-Montjuïc). Les actuacions seran a càrrec del cantautor Francesc Mir, el poeta David Caño, el grup Som-hi (acordió i guitarra), els Tabalers de Sants, els Gegants de Sants i un grup de grallers del barri. A les dues, dinar, un gran dinar per 10 euros! Escudella de la Consulta, botifarra d'Organyà amb allioli i pa amb tomàquet, taronges ecològiques, pa i vi. Els tiquets ja es poden adquirir al restaurant Terra d'Escudella, al carrer Premià número 20. Després de dinar, concerts de sobretaula, amb la magnífica cantautora de Sants Paula Sendim, el grup de folk Muscat, i la rumba de Marc M&M, el cantant del grup 9SON. La colla de Diables Barrufet clourà l'acte amb una de les seves exhibicions. Us animem a tots a participar, sigui col·laborant amb l'organització o simplement gaudint-ne, d'aquesta gran festa que representa el tret de sortida de la recta final de la preparació de la consulta al districte. Salut, dret a decidir i festa!