ERC Sants - Montjuïc

Notícia

#Via Catalana – #Tram 761

La cadena humana en aquest tram ha estat d’allò més tranquil·la, cívica, però també molt original.
 
La gran afluència de persones ha generat, que quasi bé dues cadenes paral.lel.les. En encadenar-me al costat d’una amiga, hem hagut d’escoltar un comentari per part d’una persona, que encara no s’ha assabentat, que la bombolla immobiliària ha esclatat, perquè pensava, que el tram li pertanyia, hem oblidat de preguntar-li quin preu tenia el m2 del tram?
 
Però la simpatia era la tònica general. Fèiem intercanvi de fotografies, tu retrataves una colla i posteriorment retrataven la teva.
 
Persones amb una simpatia impressionant i feliços “com un anís” de viure aquesta Diada.


 
M’ha cridat l’atenció una àvia, que passejava el seu nét tota ufana, el nen una autèntica preciositat, exhibia una barretina i una samarreta, tot dient: “100% català”, argumentava l’àvia, que la seva mare era molt creativa!


 
Avis, que portaven la cara pintada amb la senyera, uns nois força originals, que patinaven: un d’ells amb una càmera al cap!, en “Renato” un gosset amb una cara dolça, que portava una estelada i apart disposa d’un ampli vestuari i no s’escapa el blaugrana! Una nena petitona feina volar l’estelada, corria amunt i avall, intentant que l’estelada que portava a l’esquena s’enlairés.
 
Miraves a la teva dreta i a la teva esquerra i t’adonaves, que aquesta Diada ha estat novament una autèntica festa!
 
Petites històries d’un petit tram, PERÒ D’UN GRAN POBLE!
 
VOLEM LA LLIBERTAT!