ERC Sants - Montjuïc

Notícia

ERC Sants-Montjuïc a la Macroparada

Collage de fotos
Collage de fotos
Aquest cap de setmana, i dins els actes de La República que farem, destinats a explicar als ciutadans les propostes d'ERC per la nostra imminent república i a recollir llurs aportacions, ERC ha desplegat un operatiu sense precedents, amb 154 parades simultànies a tota la geografia del principat

Us adjuntem unes fotos de la parada que hem fet a Sants-Montjuïc, a la plaça de Ramon Torres Casanova. La nostra parada comptà amb la presència de la regidora d'ERC adscrita a Sants, Montse Benedí i d'en Jordi Roig, secretari de finances d'ERC, el principal artífex de la independència econòmica del partit, fruit de 86 anys d'honestedat i honradesa. Us adjuntem algunes fotos de l'acteDurant l'acte hem pogut constatar la magnífic acollida de la iniciativa entre ens nostres conciutadans, fins el punt que hem exhaurit les existències de fulletons i d'altre material imprés.

En total la campanya ha repartit més de 10000 fullets explicatius, ha recollit 40 propostes pels diferents aspectes de la República i ha assolilt 50 nous amics pel partit.

Aquesta campanya és un dels primers actes massius que, junt amb els nostres companys del PDECat, ANC, Òminium, Demòcrates, SI i altres formacions independentistes, s'estan posant en marxa per tal d'explicar i fomentar la participació i el vot positiu en el referèndum d'independència del qual sense dubte naixerà la República Catalana.