ERC Sants - Montjuïc

Notícia

Cinc mesos d'ignomínia

Concentracions per l'alliberament dels presoners polítics
Concentracions per l'alliberament dels presoners polítics
Els dies 16 d'octubre i 3 de novembre de 2017 seran dies que quedaran en la ignomínia: l'estat espanyol, autoritari, neofranquista i feixistoide decidí en aquestes dates empresonar els màxims representants de la sobirania popular, tant de la representada per les entitats cíviques com la sorgida- legítimament- del parlament de Catalunya.

Mai en la història recent d'una Europa que es fa dir democràtica i respectuosa amb els drets humans, s'ha donat un tal grau de tolerància i de suport a l'autoritarisme. Mai en el pretès oasi de democràcia de la UE s'havia permès que un país arribés tan lluny contra els seus ciutadans i contra els seus representants.

És una vergonya internacional que pesarà durant decennis sobre la concepció que els europeus tenim de les nostres institucions i que- tard o d'hora- acabarà girant-se contra els botxins.És també un avís que la bèstia del feixisme espera amagada la seva ocasió de segar vides, de destruir la pau.

El poble espanyol, en la seva majoria favorable als abusos de llei dels seus dirigents, assisteix cofoi a la repressió dels que ells haurien de considerar els seus ciutadans i aplaudeix el capteniment dels mateixos que han fet retrocedir el país 10 anys en benestar i 40 anys en democràcia.

Davant d'això a Sants fa molt de temps que diem NO. Tossudament alçats, nevi o plogui, cada dilluns a les 20h els ciutadans d'aquest barri sortim al carrer junt amb els nostres germans del PDECat, CUP, ANC, Òmnium i totes les institucions i persones de bona fe que vulguin acompanyar-nos en una marxa que pretén que la ignomínia no sigui mai tolerada, mai oblidada.

Cinc mesos de marxes, cada dilluns, de les quals us n'oferim unes fotos tot seguit i a la galeria del casal. Perquè no oblidarem ni perdonarem. I no passaran !!


Recordeu: cada dilluns a les 20h a la Plaçeta de la Rambla de Sants hem de ser molts, i cridar molt for que no podran amb la democràcia