ERC Sants - Montjuïc

Notícia

Un toc d'atenció

Manifestació
Manifestació
Diumenge dia 11 de març fou un dia assolellat. Un diumenge a la tarda després de la famosa i tradicional Marató de Barcelona.

A la tarda d'aquest diumenge, un cop més l'ANC cridà la ciutadania a manifestar-se, aquest cop al passeig de Colom, a favor de la implementació de la República.
La manifestació comptà amb l'assistència d'unes 45000 persones, si bé Òmnium no s'hi havia adherit formalment. Els parlaments, on diversos ciutadans anònims demanaven a la classe política que es mullés per la República, foren breus pel que sol ser habitual en aquestes ocasions. El Vice-president sortint de l'ANC, Agustí Alcoberro, feu una intervenció en el mateix sentit.

La manifestació ha estat un toc d'atenció als partits que configurem la majoria republicana per tal de posar-nos d'acord en una investidura que deixi endarrere el 155 i materialitzi la república. Aquest objectiu, compartit per tothom, es veu extraordinàriament dificultat pel capteniment de l'estat espanyol, entestat en desestabilitzar qualsevol iniciativa procedent del govern o de la societat civil catalana.

Sigui com sigui, ens en sortirem, perquè Catalunya només ens té a nosaltres