ERC Sants - Montjuïc

Notícia

Un clam per la llibertat

Com ja va essent malauradament habitual, ha calgut sortir una vegada més al carrer a demanar la llibertat de quatre persones justes.

El dia 16 de febrer feu 4 mesos de l'ignominiós empresonament dels darrers dirigents imputats. 4 mesos en què el comportament feixista de l'estat espanyol s'ha fet més que evident en el seu captenimnet habitual. 4 mesos de verí, d'ignomínia, de vergonya.

La Plaça de Sant Jaume es va omplir de gom a gom amb els manifestants deixant ben clara la injustícia de l'aplicació d'unes mesures absolutament desmesurades a les persones que no havien fet altra cosa que intentar complir la voluntat dels seus electors. Quelcom que cap polític espanyol, del govern o de la pretesa oposició, s'ha dignat fer en els darrers 20 anys.Seguidament la manifestació es dirigí cap a la Model, presó recuperada per a la ciutadania gràcies al govern independentista, tot passant per Plaça Catalunya on coincidirem amb els acampats


La marxa seguí fins la presó model, a la porta de la qual es pronunciaren diversos parlaments demanant la llibertat de les persones injustament empresonades.


Facin el que facin, sempre estarem amb els nostres representants. Persistirem i vencerem perquè la justícia i la democràcia són al nostre costat