ERC Sants - Montjuïc

Notícia

Un clam (un altre)...

Manifestació 15A
Manifestació 15A
I els que calgui !!

A tots aquells qui creuen que la  causa de l'alliberament de Catalunya està acabada. A tots els que pensen que ja n'hi ha prou, que tornem a la cleda autonomista, que oblidem els nostres herois i es conformem amb un paper subaltern d'esclaus agraïts, el nostre poble constantment els desmenteix.

N'ha estat un excel·lent exemple la manifestació multitudinària d'aquest diumenge dia 15 d'abril al voltant de la plaça d'Espanya i del Paral·lelEn la que ha estat probablement la manifestació més multitudinària que hagi viscut el nostre districte, vora 800 mil persones, amb el ple suport dels sindicats, s'han aplegat en aquest diumenge asolellat per reclamar la justícia i la humanitat que l'estat espanyol sembla que fa temps que ha deixar enrere.

L'ambient ha estat, com sempre, festiu i cívic. Amb un transfons amarg per la reclamació de llibertat de què estava impregnada la manifestació. Un cop més persistirem i a la fi guanyarem, perquè la democràcia sempre venç.

Durant tot el dia es dugueren a terme també, al voltant de la Model, presó tancada gràcies a la iniciativa del conseller Mundó, actes en favor de la llibertat d'expressió i en contra de la repressió de l'Espanya borbònica i autoritària que reprimeix els seus ciutadans. Una gernació s'aplegà per tal de sentir els diversos grups musicals i participar en els diferents tallers