ERC Sants - Montjuïc

Notícia

Firentitats 2018

Firentitats
Firentitats
Aquest dissabte, 26 de maig, ha tingut lloc al carrer de sants una edició més del Firentitats, en concret la que fa el nombre 17.
Una munió d'entitats i associacions han plantat la seva carpa en un dia calorós i assolellat que, un any més, ha acompanyat les més de 150 activitats organitzades en dos escenaris diferenciats. Hom pot sentir-se orgullós del teixit associatiu de Sants. Combatiu i alegre, treballador i emprenedor, que cada any podem contemplar al final de la primavera.Des d'ERC hem volgut, com sempre, acostar-nos al barri i hem dut a terme la tradicional passejada amb els consellers de districte, Jordi Fexas i Marta Alonso, així com diversos membres del casal.

Durant la visita a les entoitats, el nostre conseller, Jordi Fexas, retingut per les forces de seguretat espanyoles durant unes hores, arran de la seva vinculació amb una de les entitats investigades per la justícia espanyola en un intent més de tapar llurs patètiques vergonyes, ha rebut nombroses mostres de solidaritat per part dels ciutadans i dels membres de les entitats participants en la mostra.