ERC Sants - Montjuïc

Notícia

ERNEST MARAGALL A SANTS I EL POBLE-SEC

TROBADA AMB ENTITATS DEL POBLE SEC
TROBADA AMB ENTITATS DEL POBLE SEC
El nostre candidat a l'alcaldia Ernest Maragall aquest setmana a visitat dos barris del nostre districte, Sants dilluns 14 i Poble-sec el divendres 18.
A Sants a pres contacte amb els comerciants de la zona abans de celebrar l'acte al Teatre de Sants, al mateix l'han acompanyat la portaveu del partit al Parlament Marta Vilalta, el diputat al Congrés Joan Tardà i la presidenta del Grup Municipal Montse Benedi .
(Veure enllaç de la notícia a actualitat Federació)
L'acte del dia 18 es va celebrar al Centre Cívic el Sortidor, comptant amb la presència de les entitats del barri a què Ernest Maragall, va voler escoltar les principals preocupacions que estan presents en el dia a dia del barri, entre elles manca d'equipaments , problemes de seguretat, neteja, convivència, i un llarg etzetera.
Les entitats moltes d'elles englobades en la Coordinadora d'entitats del Poble-sec, així l'hi van fer arribar, com també alguns veïns que es van aproximar a l'acte.
El candidat va prometre a les entitats i veïns presents, que a part de tornar amb propostes concretes a les seves demandes properament, tornaria amb un programa de govern, mes que programa electoral.
Veure més fotos dels dos actes a Galeria.