Sarrià de Ter

Totes les notícies

Entrades a la piscina per a convidats dels abonats a preu reduït

El passat dimarts en comissió de govern es va aprovar que cada soci de la piscina (un de sol en els casos de carnets familiars) podrà obtenir 5 entrades individuals a la piscina per 25 €. Aquestes entrades tindran el número de carnet de la piscina de la persona que les compri, i només es podran utilitzar si la persona que les presenta va acompanyada del titular del carnet que les ha comprat. MAI SOLES. El motiu es oferir un descompte als abonats per quan tenen algun convidat o compromís a casa i volen que els acompanyi a la piscina. En cas de detectar alguna revenda o conducta indeguda en aquest sentit, es retirarà el carnet d'abonat a qui les hagi comprat i no hi haurà dret a reclamar cap indemnització. Tant aviat tinguem les entrades preparades, les posarem a la venda a la mateixa piscina.

Torna el Liceu a la Fresca a Sarrià de Ter

Després de l’èxit de la passada temporada amb ‘La bohème’, aquest estiu “Liceu a la fresca” torna amb una nova producció de ‘Il trovatore’ de Verdi.  “Liceu a la fresca” compta amb el suport de Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola, que retransmetran ‘Il trovatore’ en directe pel C33 i La2 a través d’un programa especial on es farà menció de la col·laboració de tots els municipis implicats.  El lloc triat per a l'esdeveniment serà, com l’any passat, al prat davant de l'escultura de Domènec Fita ( rotonda Pavelló Municipal ) on s’instal·larà una PANTALLA GEGANT.  Us animem a tots i a totes a venir i disfrutar d’un esdeveniment que combina l’acte popular ciutadà amb la cultura de qualitat.  

Avís de risc per onada de calor

La previsió del Servei Meteorològic de Catalunya indica temperatures extremes a demarcació de Girona.  Es demana precaució al realitzar activitats a l’exterior, especialment pels col·lectius més vulnerables. No dubteu a fer servir els centres municipals que disposen d'aire condicionat: Centre Cívic la Cooperativa El Coro Local Social de la Rasa Local Social Pla de l'Horta Biblioteca Emília Xargay Us emplacem a seguir les recomanacions i consells dels Departaments de Salut i d’Interior.  http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/onada_de_calor/

Inscripcions Piscina Municipal

Enguany la piscina forma estarà oberta des del 6 de Juny fins al 31 d’agost. Fins el 23 de juny l'horari serà de 15h a 20h. A partir del 24 de juny l’horari serà l'habitual de 10h del matí a 20h de la nit, i a partir d'aquesta hora la piscina es dedicarà a activitats esportives (curses de natació, aquagim i aquazumba).  A partir de dilluns 29 de maig ja estaran obertes les inscripcions. Per abonar-se cal figurar al Padró Municipal de Sarrià de Ter. No serà suficient portar el DNI amb una adreça del nostre municipi, serà imprescindible estar-hi empadronat.  Preu abonament individual 49’50 € Preu abonament familiar 82’50 € Entrada d’un dia 10 €  S'aplicaran diferents descomptes: Com es habitual hi haurà diferents descomptes per a les persones que ho necessitin. Les persones majors de 65 anys i pensionistes gaudiran d'un descompte del 50% en el preu de carnets i entrades. Amb la presentació del carnet jove hi haurà un 10% descompte. I si els adults d'una Família estan a l'atur (presentant documents acreditatius) tindran un 30% de descompte. Per a abondar-se cal dirigir-se a: Esports Sarrià de Ter Pavelló Municipal d’Esports Avinguda de França, s/n, 17840 Sarrià de Ter Telèfon 678 214 379 esports@sarriadeter.cat http://esports.sarriadeter.cat

Audiència Pública sobre pressupostos i inversions 2017 a Sarrià de Ter

Ahir es va celebrar la segona Audiència Pública realitzada per l'Ajuntament de Sarrià de Ter, es van exposar els pressupostos del 2017 i les inversions previstes per aquest any. A continuació s’adjunta el contingut de l’exposició on es van exposar els següents punts:    PRESSUPOSTOS MUNICIPALS 2017 ESTAT ECONÒMIC GENERAL AJUNTAMENT ( Les dades sobre les finances locals ) LIQUIDACIÓ 2016 ( Tancament de l’exercici ) INVERSIONS 2017-18 ( El que s’invertirà del romament )

II Jornades Artístiques a Sarrià de Ter

El dia 11 juny es celebraran les Segones Jornades Artístiques de Sarrià de Ter. Unes jornades amb activitats artístiques i de lleure, sessions demostratives i tallers gratuïts, música, plàstica, salut, artesania, etc.. a diferents espais del municipi ( Plaça Emília Xargay, Pati del Patronat i Sala Gran La Caixa )