Sarrià de Ter

Notícia

L'equip de govern d'ERC vetlla per la juventut de Sarrià de Ter

Amb el lema: NOMÉS SÍ ÉS SÍ, ubicat a l'esplanada del Pavelló Municipal i dins del marc de la Festa Major de Sarrià, es troba un PUNT LILA. Aquest servei que promou i organitza el Consell Comarcal del Gironès s'adreça principalment a la població juvenil.

El Punt Lila és un espai de referència en l'oci nocturn que vol conscienciar la població, en especial els més joves com a usuaris dels espais de festa, per tal de fer prevenció i atenció de tota mena d'agressions masclistes.

El Punt Lila disposa d'un espai amb personal que donarà orientació als joves i distribuirà polseres, xapes, preservatiu i altre material que posi les bases per poder gaudir de la festa d'una manera sana i sense agressions masclistes.

A més a més el Cap Sarrià, aquest vespre instal·larà un Punt 0.0 amb tres objectius ben diferenciats:

• Practicar el sexe de forma segura. Hi haurà uns gegants encantats on les joves podran practicar la millor manera de posar un preservatiu.

• Gaudeix de les begudes sense alcohol. Es repartiran còctels sense alcohol de forma completament gratuïta.

• Oblidar el tàbac. Es bescanviaran cigarrets per xocolatines. Per cada cigarreta lliurada al Punt 0.0, el jove rebrà una xocolatina. Tanmateix, per cada quatre burilles recollides i lliurades al Punt 0.0 també se li donarà una xocolatina.