Segarra

Notícia

Sara Bailac presenta els llibres de Raül Romeva a Ribera d’Ondara

La candidata al Senat per Esquerra Republicana de Catalunya, Sara Bailac, acompanyada per la també candidata Mercè Carulla, regidora a Cervera i diputada provincial i la regidora a l’Ajuntament de Ribera d’Ondara i consellera comarcal Elisabet Jové, han participat a l’acte de presentació dels llibres de Raül Romeva a Sant Antolí.
 
Mercè Carulla ha remarcat la situació d’excepcionalitat i de repressió que està vivint la nostra gent, ‘l’autor dels llibres "Esperança i llibertat" i “Des del banc dels acusats”, Raül Romeva, no pot presentar els llibres perquè està empresonat injustament, de fet, els mateixos llibres els ha escrit des de la presó’.
 
Sara Bailac ha explicat la seva experiència al senat quan va poder conviure amb Raül Romeva els pocs minuts en què va poder sortir de la presó per estar a la cambra com a senador electe. Bailac ha remarcat que ‘Romeva va ser el candidat al senat més votat’.
 
El llibre ‘Des del banc dels acusats’ és un recull de dibuixos que Romeva va fer com a una manera d'expressar-se, de comunicar les seves conviccions, de recollir les impressions quan es viu privat de llibertat, un recull d’esbossos fets durant els mesos de judici al Tribunal Suprem.
 
‘Esperança i llibertat’ és un recull de reflexions polítiques però també experiències personals des de la seva entrada a presó. Romeva es reafirma en les opcions escollides, especialment en la defensa el dret a l’autodeterminació, en que cal defensar el diàleg i la mà estesa per a negociar i resoldre els conflictes polítics des de la política, i que cal mantenir la serenitat en moments difícils, així com també demana a la societat catalana que no defalleixi i mantingui les mobilitzacions pacífiques.
 
 
 
 
Ribera d’Ondara, 4 de novembre de 2019