Segarra

Notícia

El grup municipal d’ERC-AM a Sant Ramon demana a l’alcaldia informació sobre la sentència del TSJC i sobre les despeses de l’Ajuntament en processos judicials

Recentment s’ha sabut que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha dictat una sentència que obliga l’Ajuntament de Sant Ramon a pagar 80.000 € a un veí. D’altra banda, l’Ajuntament de Sant Ramon també té interposats 5 contenciosos contra el Consell Comarcal de la Segarra.

D’acord amb el dret d’accés a la informació pública el grup d’ERC-AM a l’Ajuntament de Sant Ramon ha sol·licitat a l’alcalde una còpia d’aquesta sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i de diversa informació d’aquest expedient.

Així mateix, des del grup d’ERC-AM també s’ha sol·licitat informació del despatx o despatxos d’advocats que porten els contenciosos administratius i la resta de processos judicials impulsats pel consistori i l’import de les despeses jurídiques que l’Ajuntament ha hagut de fer front durant els anys 2018, 2019 i 2020 com a conseqüència de la tramitació d’aquests processos judicials. La ciutadania té dret a saber a què es destinen els recursos públics.

Ja n'hi ha prou de despeses jurídiques innecessàries!