Segarra

Notícia

Candidatura d'ERC-AM a Sant Guim de Freixenet

Us presentem la candidatura d'Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal a les eleccions municipals del proper dia 26 de maig a Sant Guim de Freixenet, una llista encapçalada per Francesc Lluch, l'actual alcalde d'aquesta vila segarrenca, que opta a la reelecció.

La candidatura que encapçala Francesc Lluch està formada per un equip divers, que té com a objectiu 'fer república i millorar el benestar de les persones des de l’administració més propera al ciutadà, que és l’ajuntament'. Lluch es manifesta convençut de que cal 'aplicar, fomentar i difondre els valors de la transparència, les bones pràctiques, l’honestedat, la igualtat i tolerància zero amb la corrupció'.

Així, un del projectes que impulsaran és l’obertura del Centre de Dia per la gent gran “La Freixa”, una obra acabada de la qual només resta pendent adjudicar-ne la gestió. La candidatura republicana, es mostra compromesa en seguir eixugant el deute de l'ajuntament, tal i com ha anat fent amb èxit al llarg d'aquesta legislatura, de manera que es pugui disposar de més recursos per invertir al municipi.

La candidatura d'ERC-AM de Sant Guim de Freixenet està formada per: 

1. Francesc d’Assís Lluch Majoral
2. Josep Maria Ribera Rovira
3. Esther Misut Codina
4. Amador Guitart Calafell
5. Montse Trilla Martin
6. Josep Mercadé Mateu
7. Anna Maria Trull Marlès
8. Aleix Sala Marcé
9. Josep Gasull Rovira

SUPLENTS:
1. Montserrat Morros Sanou
2. Eva Recoveni Cervera
3. Josep Ninot Carbasa
4. Josep Maria Guitart Calafell