ERC al Segrià

Notícia

Santi Pelegrí nou candidat Republicà a l’ajuntament d’Alcarràs

Equip ERC ajuntament d'Alcarràs
Equip ERC ajuntament d'Alcarràs
L’actual número dos del consistori i ma dreta de l’alcalde Miquel Serra, passa a ser el cap de llista d’ERC per les municipals del mes de maig, després que l’alcalde renuncies a  presentar-se per tercera vegada
Santi Pelegrí de 37 anys i enginyer tècnic forestal de professió, passa a encapçalar la llista republicana per l’ajuntament d’Alcarràs les properes eleccions municipals del l’any vinent. Pelegrí prendrà el relleu a Miquel Serra, actual alcalde, que va decidir no tornar-se a presentar després d’assumir l’alcaldia durant vuit anys.
 
En el seu primer acte públic com a alcaldable, Pelegrí ha avançat que els republicans han signat un acord amb Moviments d’Esquerres, els Comuns i altres grups independentistes d’esquerres per formar un programa conjunt integrat sota les sigles republicanes. “Tinc el  compromís ferm i clar de liderar i participar en un projecte d’inspiració republicana per Alcarràs, obert al consens i a la convivència, formant una llista oberta, transversal i acollidora, integrada per persones també d’altres formacions d’esquerres, íntegres i competents”, descriu Pelegrí.
 
Pel que fa al seu projecte per a les eleccions municipals del 2019, pelegrí ha destacat que “treballarà per un Alcarràs compromès amb els drets civils i la defensa de les llibertats, de de totes les persones i del bé comú, feminista i actiu contra qualsevol tipus de discriminació”.
 
Pelegrí ha destacat la bona governança de l’actual alcalde i ha afirmat que “continuarà treballant per mantenir l’administració  oberta i transparent, compromesa amb la lluita contra la corrupció, frau o favoritisme, i mantenint uns serveis públics de qualitat”.
 
Miquel Serra, ha qualificat a Pelegrí com el millor alcalde que pot tenir l’ajuntament, perquè porta sis anys als consistori, coneixent de primera ma quines són les necessitats més importants pel poble i aprenent a gestionar-les dia a dia, “la seva joventut, la seva força i els anys que porta al meu costat fan que sigui avui per avui la persona més ben preparada per assumir la responsabilitat d’encapçalar l’alcaldia d’Alcarràs”,finalitza Serra.