ERC al Segrià

Notícia

ERC Vilanova de Segrià presenta una candidatura renovada i feminista

Llista Vilanova de Segrià
Llista Vilanova de Segrià
Els republicans han presentat aquest migdia la seva llista davant d’una sala plena de gom a gom i acompanyats de Carles Mundó, ex-conseller de Justícia i Adrià Comella, director del CatSalut.
ERC Vilanova de Segrià ha presentat aquest migdia als homes i dones que formen la llista republicana amb la qual concorreran les properes eleccions municipals del 26 de maig. Jordi Figuerol, actual regidor i ara cap de llista, ha estat l’encarregat de presentar als seus companys d’equip en un acte que ha omplert la sala social del municipi de gom a gom i en el qual hi han assistit més de 150 persones.
 
Per Figuerol la seva principal prioritat serà la de recuperar l’esperit d’unió i de treball en equip que es va viure a Vilanova pel referèndum de l’1 d’octubre de 2017. “Aquell dia tots vam fer pinya, preníem les decisions en equip, teníem un objectiu comú que era dur a terme el referèndum, i ho vam fer, junts. Ara també tenim un objectiu comú, millorar el nostre poble, tenir uns serveis de qualitat i una millor qualitat de vida, i hem demostrat que quan el poble està unit funciona bé, per tant hem de buscar la manera de recuperar aquell esperit i tornar a treballar plegats en benefici del nostre poble i de la seva ciutadania”, diu Figuerol.
 
El republicà ha estat acompanyat per Adrià Comella, també vilanoví i Director del CatSalut i per Carles Mundó, ex-conseller de Justícia i un dels encausats en el judici del procés. Sobre el judici Mundó ha assenyalat  que tot i que la situació de presó que estan vivint els seus companys és totalment injusta, ells estan ferms i disposats a defensar el dret a l’autodeterminació, encara que els hi costi molts anys de presó. “El què va passar a Catalunya l’1 d’octubre va ser grandiós i encara que alguns pensin que no ha servit de res, no és veritat. Es cert que potser va haver coses s’haurien d’haver fet d’una altra manera, però també és cert que mai havíem arribat tant lluny. Hem d’eixamplar la base aconseguir una majoria molt més gran d’independentistes. Amb un 50 per cent d’independentistes parlen de divisió, però amb un 65 per cent deixar-nos votar serà una obligació.”
 
En aquest sentit, l’exconseller ha afegit que “les eleccions municipals són el millor moment per fer créixer l’independentisme, perquè aquest neix dels municipis, per tant és imprescindible que ERC sigui la primera força a les eleccions municipals del 26 de maig. Si ho aconseguim haurem fet un pas més endavant per fer possible la República”.