La selva

Notícia

ERC del Ter-Brugent acorden punts en comú per a reforçar l’espai social

Les candidatures vinculades a ERC del Ter-Brugent que inclouen a La Cellera de Ter, Bonmatí, Sant Feliu de Pallerols, Anglès, Osor i Amer, s’han trobat a Can Boles d’Amer per posar-se d’acord en l’elaboració d’una agenda comuna d’activitats per a facilitar la informació i l’intercanvi entre els seus pobles i reforçar l’espai social que conformen .
Els alcaldables d’ERC aposten per donar un impuls al Consorci Ter-Brugent que engloba els pobles de la comarca de la Selva, i compartir més amb Les Planes d’Hostoles i Sant Feliu de Pallerols amb qui mantenen un vincle social i de serveis públics tot i estar a La Garrotxa.

Els candidats han parlat de l’experiència del Moianès per a crear una estructura d’eficiència i una comunitat social cohesionada, i han acordat sumar els esforços de cada poble per a ampliar el serveis a la ciutadania i impulsar l’intercanvi econòmic i comercial entre tots ells.

Salvador Clarà, alcaldable a Amer, ha constatat que cap poble pot tenir per ell mateix un Centre Cívic que cobreixi demandes ciutadanes. Josep Casadellà, alcaldable d’Anglès, ha posat al servei de tota la comunitat la piscina i infraestructures d’Anglès. L’alcaldable de La Cellera, David Sarsanedas, ha demanat l’eficiència i en aprofitar el Consorci per a no fer duplicitats. L’actual candidat a la reelecció a l’alcaldia de Bonmatí, Marc Garcia, ha insistit en la generositat dels pobles per a inversions pel bé comú. Per la seva part, l’alcaldable de Sant Feliu de Pallerols, Artur Colomer, ha afirmat que la limitació comarcal no ha d’afectar l’espai social compartit que també pot ampliar-se a serveis, i l’alcaldable d’Osor Josep Pla, ha remarcat la necessitat d’aprofitar el potencial de cada poble per a promoció conjunta.