La selva

Qui som


Federació Comarcal de la Selva


Benvolguts/es

Estem en una època de gran intensitat polítuca i d'importants canvis socials i el nostre partit i la nostra comarca no en pot estar, ni n'estarà, al marge. Davant els reptes que ens esperen el plantajament organitzatiu d'aquesta nova Comarcal es basa en un concepte de proximitat i en una estructura d'execució dinàmica, pràctica i eficient. Per aconseguir-ho entenem que no hi ha una altre manera que trepitjar el territori, contactar amb la nostra gent i posar-nos a la seva disposició, coordinant esforços i fent les coses el màxim de fàcil possible.

Tot i així, i malgrat que la nostra tasca està enfocada al municpalisme, no podem, ni volem, ni devem eximir-nos del moment històric que estem vivint. Amb el recent acord de Govern es fe palès, una vegada més, l'indestructible anhel dels catalans per avançar en pro de la nostra llibertat. La generositat dels nostres actes és la mopstra fefaent de la fermesa de la nostra voluntat envers la consecució d'una Catalunya subjecte de drets.

Ara és el moment, i des d'aquesta comarcal no pretenem res més que aportar el nostre gra de sorra a que el nostre partit, ERC, encapsa-li un canvi de paradigma polític que desemboqui en la consecució de una república catalana, sobiranan democràtica i socialment justa.

Links comarcals:

https://www.facebook.com/EsquerraComarcaDeLaSelva
https://twitter.com/ERC_LaSelva
https://www.facebook.com/groups/191616057618465/
https://plus.google.com/u/0/b/104737137597605574447/

Salutacions,


Josep Maria Bagot
President Comarcal