ERC Sitges

Totes les notícies


Mitja Marató de Sitges 2019

El regidor d'esports Eduard Terrado, acompanyat de la primera tinent d'alcalde del nostre Ajuntament, Aurora Carbonell van presentar l'edició 2019 de la Mitja Marató de Sitges, que enguany arriba a la seva 36ª edició. Dissabte dia 12 serà el moment en que els mes petits faran les seves primeres curses oficials i diumenge dia 13 més de 3000  corredors  disfrutaran del bon temps i recorreran els carrers de la Vila. .

Millores a Terramar

Des de la regidoria de Serveis Urbans s'esta treballant per canviar l'enllumenat del barri de Terramar. Segons informa la regidora Carme Almirall, s'instal·laran un total de 169  punts de llums de LED i el canvi total de la instal·lacio electrica ( canalitzacions, conductors, terres, quadres elèctrics), sòn les millores que en breu estaran en funcionament. 

Visita a les obres de l'Escola d'Adults i l'Agnès de Sitges

Avui professors i regidors dels nostre Ajuntament, han visitat dues obres importants per SItges. El regidor d'Ensenyament, Joventut i Esports, Eduard Terrado els ha acompanyat i donat tota mena d'explicacions sobre les obres que s'estan fent a  l'edifici de l'Escola d'Adults al carrer Sant Honorat i a les obres ja acabades de l'accès als terrenys que ha d'ocupar les Escola Agnès de Sitges. Dos projectes educatius llargament reivindicats pels sitgetans i que finalment veurem finalitzats ben aviat. Cal recordar que les darreres instal·lacions educatives inaugurades a Sitges, l'Escola Maria Osso l'any 2005 i la Llar d'Infants la Moixiganga el 2007es van tirar endavant també, gràcies a la feina de la regidora d'ERC Àngles Parés.

Parc Nadal 2018

Aurora Carbonell, primera tinent d'alcalde i Eduard Terrado, regidor d'Ensenyament, Joventut i Esports, van inaugurar ahir a la tarda el XXIV  Parc de Nadal, instal·lat al Pavelló Esportiu de Pins Vens, enguany el Parc està dedicat a la màgia dels Elfos i Nadal. El Parc Estarà obert dels dies 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener al mati i la tarda, d'11 a 14h i de 17 a 20 hores. Els dies 31 de desembre i 5 de gener el Parc obrirà sols al matí d'11  a 14 hores.  

Les escoles públiques de Sitges, cardioprotegides

Les escoles, Agnès de Sitges, Maria Ossó, Miquel Utrillo i Esteve Barrachina, ja compten amb aparells desfibril·ladors, gràcies a la recaptació aconseguida per l'Associació Historias de Sofia, en la festa solidaria que va organitzar el 29 de setembre passat amb el nom de Fem-ho junts per l'Infància. Ha estat l'Associació Historias de Sofia, presidida per Concha García, la que s'ha encarregat de finançar la compra dels quatre aparells desfibril·ladors i le Servei de Salut Pública de l'Ajuntament qui s'ha fet càrrec de la formació que han rebut mestres, part dels equips directius i altres treballadors dels centres així com membres de l'AMPA per tal d'assegurar una perfecta utilització dels aparells. El regidor d'Ensenyament, Joventut i  Esports, Eduard Terrado ha dit que amb aquests aparells donem seguretat al alumnes i servei a tota la població, Es un plus que tenim tots els veïns de Sitges, Terrado afegeix que amb aquestes darreres incorporacions dels aparells DEA a les escoles, completem el mapa de cardioprotecció amb els que ja tenim instal·lats al Mercat Municipal, Instituts i espais esportius municipals, platges i a la Caserna de la Policia Local.

El nou camp de Rugbi avança

El regidor d'ensenyament, joventut i esports del nostre Ajuntament Eduard Terrado, ha informat que en la reunió de la Junta de Govern Local, d'avui, s'ha aprovat la licitació de les obres del futur camp de rugbi. Cada cop som més a prop d'una nova instal·lació esportiva, per un Sitges per a tothom

ERC Sitges, visita el Parlament de Catalunya

Avui un grup de militants,amics i simpatitzants  d'ERC Sitges hem visitat el Parlament de Catalunya. En la visita guiada hem estat acompanyats per la diputada penedesenca Lluïsa Llop, qui ha adreçat unes paraules al sitgetans encoratjant-nos a seguir en el camí cap a la República. Moltes gràcies a tots.

Agnès de Sitges

Aquests dies s'han acabat d'asfaltar els nous vials a Quin-mar, que han de donar cabuda a la nova escola Agnès de Sitges. Segons paraules del regidor Eduar Terrado, les empreses constructores ja han presentat els seus pressupostos a la Generalitat de Catalunya, qui a finals de gener del 2019 ja podrà adjudicar les obres, que podrien començar durant el proper mes d'abril. L'any 2019 serà el de la nova escola Agnès de Sitges

Dia mundial contra la Sida

Avui hem celebrat a Sitges el dia Mundial contra la Sida, amb el tradicional acte de penjar el tapís al balcó de l'Ajuntament. Amb unes sentides i emocionades paraules els activistes sitgetans, Isabel Pruna i Pere Ros, han traspassat la torxa de la lluita contra la malaltia a les noves generacions, després de mes de dues dècades de dedicació. Isabel Pruna en el seu breu parlament, ha explicat que enguany no duia noms, per tal que tothom si senti representat amb els símbols del zodíac. El nostre regidor Eduard Terrados els ha dit, Gràcies Isabel Pruna i Pere Ros, per tots aquests anys de conscienciar la nostra societat en la lluita contra la Sida. Si us plau continueu lluitant,