ERC Sitges

Totes les notícies


plaça de l'1 d'octubre de 2017

Primer aniversari 1 d'octubre 2017

Sitges va commemorar el primer aniversari del referèndum de l'1 d'octubre de 2017. Els actes van començar amb concentracions dels que van votar i defesnar els diferents col·legis electorals, tot seguit ens vam desplaçar a la Plaça de l'Ajuntament, on s'ha llegit un text unitari. I per tancar els actes es va inaugurar la Plaça de l'1 d'octubre de 2017. 

Torxes

Marxa de Torxes 2018

Ahir vàrem celebrar la marxa de torxes. Deixeu-me que ho expliqui de forma personal. Va ser la nostra primera marxa de torxes, i des del primer moment vàrem compartir un sentiment de pertinença amb una emoció indescriptible. L'inici pel carrer Parellades amb els 3 metros d'amplada, amplificaven la nostra marxa. Pels llocs on passaven ens aplaudien I cantaven les nostres reivindicacions. La baixada per les escales des de l'església cap a la Fragata va ser el zenit de la nostra emoció. Seguidament el parlament va encendre, encara més la nostra anima i vàrem acabar, per descomptat, cantant els Segadors Ho repetirem cada any fins a aconseguir les nostres aspiracions. Salut I República

XIV Marxa de torxes de Sitges

XIV Marxa de Torxes de Sitges

Aquest dilluns, dia 10 de setembre a les 21 hores celebrem la nostra XIV Marxa de torxes a la nostra ciutat. Tots estem cridats a recolzar als nostres Presos polítics i als nostres exiliats, i com no, per la nostra Independència. Animis¡¡¡¡¡¡¡¡  

Dinar amb Pere Aragonés i homenatge a Pere Ros

El passat divendres  24 d'Agost ens vam reunir en el tradicional dinar de germanor de Festa Major. Enguany hem comptat amb l'assistència de companys de Ribes i Canyelles així com del  Vicepresident de la Generalitat en Pere Aragonès, la Diputada al Parlament Lluïsa Llop i el diputat provincial  Carles Ribé.  Vam retre un merescut homenatge al nostre company en Pere Ros i Deola per la seva trajectòria de lluita per la democràcia, la república i els drets LGTBI. En Pere Ros ens ha fet emocionar quan ha esmentat a una republicana de pro, com és la seva estimada mare, l'estimada Antonia Deola a la qual li hem dedicat un fort aplaudiment, que ha fet que en Pere ens emocionés. Hi ha hagut parlaments d'en Pere Aragonés, el que ens ha encoratjat a continuar amb la nostra lluita per tal què les nostres aspiracions les coneguin molta més gent i que siguin ho més transversals possibles. Ens ha dit que la nostra perseverança portarà a la nostra candidata Aurora Carbonell a ser  la propera Alcaldessa de Sitges i la primera dona que ocupi aquest càrrec. En Pere Aragonés ha rebut un obsequi pel nostre President Oriol Junqueras consistent en una samarreta de la Colla Jove de Castellers de Sitges. I ens ha dit que en sortir de Sitges anava cap  als LLadoners a veure l'Oriol, tots els presents li hem dedicat un fort aplaudiment.  

Acte bargalló

Dinar amb el Conseller Josep Bargalló

El passat divendres 27 de Juliol el Conseller Josep Bargalló va visitar les escoles de Sitges i es va signar el Conveni de l'Escola Agnès. Eb acabar la visita vam anar a dinar plegats al Prado on vam poder intercanviar inquietuds i dubtes amb el Conseller. Va ser molt enriquidor ja que ens va explicar la situació de l'escola inclusiva, els concerts, així com la nova escola XXI.