ERC Sitges

Totes les notícies


Ens ha deixat Lluís Curtiada

Ha mort Lluís Curtiada i Rosés, home d'esquerres i defensor dels drets nacionals, Persona molt activa en la vida cultural de la Vila, en especial de la Societat Recreativa El Retiro de la que va ser president i que en la actualitat presidia la Consultiva de la centenària societat. Des de la Secció Local d'Esquerra de Catalunya a Sitges, volem fer arribar el nostre més sentit condol a la familia del qui va ser Regidor a l'Ajuntament de Sitges per ERC, en el primer Ajuntament democràtic de la Vila.

Injustícia

Un any d'injustícia. Avui fa un any d'una gran injustícia, fa un any que el nostre president Oriol Junqueras i en Quim Forn, van entrar a la presó i per tal de denunciar aquesta injustícia ahir ens vam trobar a Lladoners, més de quinze mil persones. Una bona colla de sitgetans, també, vam donar escalf i suport als presos polític i vam reclamar la seva llibertat. Tal com dèiem ahir MAI ESTAREU SOLS ¡¡¡  

Les obres de l'Agnès de Sitges, surten a licitació

El regidor Eduard Terrado, ha fet públic que el passat dia 25 van sortir a licitació les obres de construcció del nou edifici de l'escola Agnès de Sitges. L'Ajuntament ja ha fet la primera aportació de 1M€ del total acordat de 1,9M€. Felicitats a tothom, ha costat però ho hem fet.

El regidor Eduard Terrado, reactiva el Consell Municipal de l'Esport

Dimarts dia 30 es va reunir el Consell Municipal de l'Esport, per tal de presentar la diagnosi del sistema esportiu local, el pla estratègic i la campanya de promoció de l'esport en edad escolar. Segons paraules del regidor d'esports Eduard Terrado, el Consell el composen una quarentena d'entitats esportives, centres escolars i empreses del sector, i  com a mínim s'haurà de reunir dues vegades a l'any. El pla, neix amb tres objectius; fomentar la transeversalitat de l'esport amb altres àrees municipals i agents esportius; detectar les necessitats en equipaments i espais esportius del municipi.

Aurora Carbonell, presenta al ple municipal, la limitació de l’ús d’habitatge turístic.

Ha quedat aprovat provisionalment, pel ple municipal, la modificació del Pla General, on es limita l'ús dels l'habitatges turístics al 9% del total dels habitatges del municipi. Aurora Carbonell ha dit que, amb aquesta eina urbanística podem regular i evitar les massificacions dàquesta activitat, en segons quins barris del poble. Hem de crear un regim sancionador per perseguir els il·legals.

plaça de l'1 d'octubre de 2017

Primer aniversari 1 d'octubre 2017

Sitges va commemorar el primer aniversari del referèndum de l'1 d'octubre de 2017. Els actes van començar amb concentracions dels que van votar i defesnar els diferents col·legis electorals, tot seguit ens vam desplaçar a la Plaça de l'Ajuntament, on s'ha llegit un text unitari. I per tancar els actes es va inaugurar la Plaça de l'1 d'octubre de 2017.