ERC Sitges

Notícia

ERC Sitges presenta nova executiva, encapçalada per Toni Muñoz

El divendres 6 de setembre del 2019 s’ha celebrat assemblea extraordinària en la secció municipal d’ERC Sitges, tenint per punt prinicipal la presentació i elecció de la nova executiva local. Abans de procedir a aquests punts, la presidenta de la secció local des del setembre del 2016, l’Ester Bayot, ha fet un resum dels anys passats i ha agraït a tota la militància pel seu suport i a totes les persones que han format part de les executives. Així mateix, tota la miitància present ha aclamat un gran agraïment a la seva tasca i a la de tota l’anterior executiva.

Tot seguit, s’ha donat paraula a l’única candidatura que s’havia presentat, encapçalada per Toni Muñoz i Suárez. En el seu discurs, ha remarcat que “els tres eixos fonamentals del compromís de la nova executiva a seguir són il·lusió, unitat i treball. Agafem aquest repte amb molta il·lusió i, alhora, conscients que no tot serà fàcil, però treballarem per i amb la nostra alcaldessa, els nostres regidors, tots els militants i, sobretot, tot Sitges, pel bé de tothom”. Així doncs, entre d’altres, explica que porten molts projectes engrescadors, com “l’obertura del local dos dies per setmana, per tal que el militant se senti viu, escoltat i sigui actiu i perquè tot Sitges s’hi pugui apropar”. De la mateixa manera, destaca que “ens vénen a sobre moments decisius pel país, hem d’estar preparats”.

Havent fet el seu discurs i presentat la candidatura, surt escollida per una gran majoria. L’executiva, així doncs, estarà encapçalada per Toni Muñoz, com a president de la secció local. L’acompanyaran moltes noves incorporacions en l’executiva, com l’Esther Daunas en funció de secretaria d’organització i la Raquel Martínez de tresorera, combinant l’experiència de l’anterior executiva del Pere Romeu com a secretari de ciutadania, barris i medi ambient. Destaca la força aposta per gent jove, com el Martí Sáez com a secretari de política municipal i el Llorenç Martínez com a secretari d’imatge i comunicació, dues secretaris cabdals en el funcionament de l’executiva. Remarcant l’esperit de la nova executiva, com a secretaria de la dona estarà l’Encarna Rubio, com a secretaria de LGTBI+ i cultura l’Alejandra Villar i com a secretari d’esport el Carles Maicas.

Ja com a cloenda de l’acte, es recorda i s’exhorta a assitir la propera setmana a la tradicional marxa de torxes de la vigilia de la diada, a l’ofrena floral al moment del dr. Robert el dia de la diada i a la multitudinària manifestació organitzada a la tarda a Barcelona per l’ANC.