ERC Sitges

Notícia

ERC vianalitzarà la zona de la plaça de la Fragata fins a la platja Sant Sebastià

Els Republicans han presentat avui en roda de premsa les propostes en habitatge i urbanisme. 

Aurora Carbonell, candidata d'Esquerra Republicana a l'Alcaldia de Sitges, ha presentat avui a la plaça de la Fragata les propostes republicanes en matèria d'habitatge i urbanisme. 

Carbonell ha recordat la mesura ja presentada d'oferir els pisos turístics il·legals a convertir-se en lloguer social com a alternativa a la sanció econòmica. A més, ha explicat que els republicans promouran els ajuts per a la recuperació d'habitatges antics a fons perdut a canvi de la conversió dels pisos surtin a lloguer a preu social. "Cal incentivar que els pisos que ja tenim surtin al mercat a un preu regulat, la construcció d'habitatges és una solució a llarg termini, nosaltres volem solucions a curt termini". 

Per acabar, la candidata republicana ha explicat que volen que la zona de la plaça de la Fragata, l'Ajuntament i la Torreta i Sant Sebastià siguin zones amb prioritat pels vianants. Els republicans proposen fer un procés participatiu per decidir quin ús se li ha de donar a la plaça de la Fragata. A la Torreta els republicans proposen crear un espai per artistes plàstics locals.