ERC Sitges

Notícia

L’Assemblea d’Esquerra Republicana Sitges aprova l’acord de govern amb Sitges Grup Independent i Guanyem Sitges.

L'assemblea d'ERC Sitges
L'assemblea d'ERC Sitges
Desprès de l’anàlisi dels resultats de les eleccions del passat 26 de maig, se’n desprèn que Sitges és majoritàriament d’esquerres, progressista i amb una forta carrega municipalista. Que, per tant, és el moment per iniciar una nova etapa política on es posi Sitges al centre des d’una perspectiva social, ecologista i feminista. 
Per aquest motiu, la comissió de pactes d’Esquerra Republicana a Sitges, va plantejar ahir un acord de govern amb Sitges GI i Guanyem Sitges que va ser aprovat per unanimitat dels militants.  
L’assembla va exposar ja la setmana passada en l’anterior assemblea que cal generar un govern fort i cohesionat, amb màxima confiança entre els membres i amb màxima transparència entre els membres i amb la ciutadania.
L’assemblea va concloure també que és el moment per iniciar un govern transformador, que superi les dinàmiques històriques d’alternances de poder entre dues úniques formacions, i que es caracteritzi per fer una política propera als ciutadans.
A més, l’assemblea va valorar molt positivament que Sitges tingui per primera vegada una alcaldessa, Aurora Carbonell, i que aquesta sigui d’Esquerra Republicana representa la constant feina d’ERC per la igualtat.
Aquesta tarda les forces polítiques signants presentaran l’acord en públic a les 19 hores al racó de la calma en un acte on es signarà l’acord.
Per últim, Esquerra Republicana vol agrair les dues forces signants de l’acord el seu agraïment per la tasca realitzada durant tots aquests dies i la seva coherència, responsabilitat i generositat alhora d’assolir un acord.