Solsona

Notícia

Regidor de Promoció econòmica, Participació, Esports i Comunicació en aquesta legislatura i es torna a presentar com a membre de la llista d’ERC.

Nascut a Valladolid el 1977, viu a Solsona des dels 10 anys. És llicenciat en Investigació i tècniques de mercat (ITM) i diplomat en Estadística, en tots dos casos per la Universitat de Barcelona. Actualment treballa de product manager sènior en una multinacional d’electrodomèstics. 
 
 
Va incorporar-se en la política de la mà d’ERC en entrar a formar part de la candidatura per Solsona com a número 2 en les passades eleccions municipals (22 de maig de 2011).
 
En la dimensió associativa, Lluís-Xavier Gonzàlez ha estat estretament vinculat en diverses entitats de caràcter esportiu i social amb una intensa trajectòria. Ha estat membre de la junta directiva del Club Bàsquet Solsona, del qual també ha estat jugador i entrenador. També ha format part de la junta directiva del Consell Esportiu del Solsonès i soci del Centre Excursionista del Solsonès. 
 
D’altra banda, va ser un dels socis fundadors de la plataforma Volem Decidir i coordinador de la consulta independentista que es va celebrar a Solsona el 13 de desembre de 2009. Igualment, va ser soci fundador de la Taula d’Entitats Solsonines i va coordinar el procediment de la iniciativa popular per donar el nom de Xavier Jounou a un equipament públic de la ciutat.